به گزارش کردپرس، عبدالسلام مام عزیزی، فرماندار اشنویه عصر روز گذشته، در حاشیه بازدید از کارخانه گلوکز شیرین اشنویه، اظهار داشت: کارخانه گلوکز شیرین این شهرستان مرزی پس از ۱۳ سال رکود، با همت سرمایهگذار جدید احیا و مقدمات راهاندازی در سال جهش تولید انجام شده است.
او افزود: سهامداران قبلی این کارخانه در اوایل افتتاح و بهرهبرداری آن به دلیل عدم توانایی در بازپرداخت سود بانکی و بدهیهای کلان آن دچار مشکل شدند و تمامی کارگران از کار بیکار و طرح تعطیل شد.
فرماندار اشنویه ادامه داد: تاکنون جهت بهرهبرداری از فازهای جدید و سرویس خطوط قبلی بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است و بدین ترتیب زمینه اشتغال برای ۶۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شدهاست.
اما ٧ ماه پیش و در دی سال سال ٩٩، فرماندار اشنویه در بازدید از همین واحد تولیدی اعلام کرده بود: «با بازگشت به چرخه تولید کارخانه گلوکز شیرین این شهرستان مرزی که به مدت ۶ سال راکد بود، زمینه اشتغال ۱۰ نفر در این واحد صنعتی فراهم شده است».
مام عزیزی سال گذشته نیز دقیقا از عدم توانایی در بازپرداخت سود بانکی و بدهیهای کلان سرمایه داران، خبر داد بود، با این تفاوت که پارسال گفته بود: «سهامداران قبلی این کارخانه در اوایل افتتاح و بهرهبرداری آن در سال ۱۳۹۳ دچار مشکل شدند و تمامی کارگران از کار بیکار و طرح تعطیل شد».
او همچنین گفته بود: «بعد از گذشت چند سال و با پیگیریهای فرمانداری و هماهنگی با ادارات کل استان و تلاش سهامداران قبلی، سرمایهگذار جدیدی تمامی سهام این کارخانه را خریداری کرده و این واحد تولیدی را از رکود خارج ساخته است. سهامدار جدید تاکنون ۹۰ میلیارد ریال سود و بدهی بانکی و سایر بدهیهای سهامدار قبلی را تسویه کرده است».
اما اکنون در مرداد ماه ١٤٠٠ دوباره خبر بازگشت به چرخه تولید این واحد صنعتی و این بار بعد از ١٣ سال رکود رسانه ایی شده است، در این بین فرماندار کوچکترین اشاره ایی به سرمایه گذاری که سال گذشته تمامی سهام کارخانه را خریداری کرده بود، نکرد و مشخص نیست که تکلیف آن چه شده است؟! و آیا واحد تولیدی مذکور ٦ سال رکود دارد یا ١٣ سال؟
کارخانه گلوگز شیرین اشنویه در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۳ هزار متر مربع احداث شده و قادر به تولید گلوکز از آرد ذرت و نشاسته از گندم و نیز تولید انواع گلوتن است و بزرگترین واحد تولیدی شهرستان مرزی اشنویه به شمار می رود.
نظر شما