به گزارش خبرگزاری کردپرس، در این رویداد کارآفرینانه حدود 300 ایده و طرح خلاقانه به دبیرخانه همایش رسیده بود که داوران به انتخاب ایده های برتر آن پرداختند.
شکرالله شیرخانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام در مورد حمایت از برگزیدگان دومین رویداد ایده شو ایلام قول مساعد داد و بر حمایت جامع این اداره کل از ایده های مبتنی بر علوم دانش بنیان کارافرین، کارهای گروهی و اشتغال خانگی تاکید کرد.
شیرخانی از سیستم آموزشی ایران چه در آموزش و پرورش و چه در دانشگاه انتقاد کرد و گفت: برخلاف رویه رایج نظامهای آموزشی دنیا، جای خلاقیت، نوآوری، مشق جمعی و ایجاد ارتباط در نظام آموزشی ما کاملا خالی است.
وی یک هشدارباش هم داشت و گفت: مراقبت کنیم که این همایشها حتماً منجر به خروجی واقعی در حوزه کسب و کار شود، مشق جمعی خود را قوی کنیم، حلقه های تولید را پیدا کرده و به آنها متصل شویم تا به ایجاد یک زنجیره پایدار در تولید منجر شود.
احسان جمشیدزاده، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان نیز حمایت از طرح ها و ایده های نوین اشتغالزا را از اهداف و سیاست های مراکز ۱۴ گانه فنی و حرفه ای استان ایلام برشمرد و تاکید کرد: مراکز آموزشی فنی و حرفه ای از ایده ها و طرح های نوین دانش بنیان حمایت می کند.
سلیمانی، معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام نیز در این همایش گفت: ایده های مبنی بر علوم دانش بنیان و خلاقانه و پیاده سازی این طرح ها به واقع نوعی از اقتصاد مقاومتی و استفاده بهینه از فکر و امکانات در مسیر درست است.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد اشتغال کشور را مددجویان کمیته امداد کشور تشکیل داده، گفت: این نهاد از ایده ها و کارهای تیمی و گروهی، آموزش، پرداخت تسهیلات می دهد.
نظر شما