به گزارش کردپرس، هفته گذشته فرمانداری شهرستان بوکان اعلام کرد؛ در پی نمونه برداری از قسمت های مختلف یک دستگاه کامیون حامل گندم در بوکان 22 هزار و 390 کیلوگرم گندم آلوده توقیف شد.
این محموله گندم که به عنوان ماده اولیه قصد داشت وارد یک کارخانه آرد سازی در بوکان شود، آلوده بود. امروز سرپرست فرمانداری بوکان منبع آلودگی این گندمها را مربوط به محمولهای دانست که از یکی از سیلوهای بخش خصوصی شهرستان شاهیندژ به کارخانه آرد این شهرستان حمل شده است.
لقمان خسروپور با بیان اینکه محموله پس از ورود به کارخانه آرد از چرخه تولید خارج و توسط مرکز بهداشت و درمان این شهرستان توقیف شد، به ایرنا گفت: منبع این آلودگی کارخانه آرد بوکان نیست و این محموله ۲۲ تنی دوباره باید به مبدا برگردانده شود.
او تاکید کرد: این محموله آلوده به چرخه غذایی وارد نشده و مردم این شهرستان هیچگونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند.
به گزارش کردپرس، اوایل شهریور ماه جاری نیز دادستان عمومی و انقلاب میاندوآب از کشف و پلمب یک انبار گندم مخلوط با ماسه در سطح این شهرستان خبر داده بود.
پیشتر نیز در استان گلستان کشف شده بود که مدیر غله گنبد کاووس استان گلستان و تعدادی از کارکنان سیلوی این شهرستان فضولات حیوانی را با گندم ترکیب و سپس روانه سیلوی دولتی میکردند و از این راه میلیاردها تومان به جیب زده بودند.
به گفته عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی؛ موانع نظارتی بسیار ضعیف هستند و این باعث میشود که عدهای سودجو دست به هر عملی بزنند. با این افراد برخورد هم نمیکنند. هر چند آلودگی سیلوهای گندم دولتی به فضولات حیوانی، اتفاق جدیدی نیست، سالهای گذشته همین گندمها را با شن، خاک یا ماسه مخلوط میکردند و هیچ کس هم بر آنها نظارت نمیکند.
نظر شما