به گزارش خبرنگار کردپرس، در پنج ماهه امسال 319 فقره تصادف در محورهای بوکان رخ داده است که سبب مرگ 13 نفر و زخمی شدن 329 نفر دیگر شده است.
آمار تصادفات در دو نقطه حادثه خیز جاده بوکان- میاندوآب نشان می دهد که در پنج ماهه سال گذشته، 15 فقره تصادف در پیچ ملالر رخ داد که پنج نفر جان باختند و 10 نفر دیگر زخمی شدند و در پنج ماهه امسال در همین پیچ 23 فقره تصادف رخ داده است که سبب مرگ یک نفر و زخمی شدن 14 نفر دیگر شد.
در آخرین مورد در پی برخورد شدید یک دستگاه پراید با یک دستگاه کامیون تریلی در محور بوکان میاندوآب( پیچ ملالر) در سی ام شهریور ماه امسال ۴ تن کشته شدند.
افزایش آمار تصادفات در محورهای بوکان امروز نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی را واداشت تا از رئیس جمهور درخواست کند، هیاتی رابرای بازدید از این جاده ها به منطقه بوکان بفرستد.
متولیان امر مسئولیت همه تصادفات را به گردن رانندگان نگذارند
این روند حتی شورای هماهنگی ترافیک بوکان را هم تحت تاثیر قرار داده بود، سرپرست فرمانداری این شهرستان در این جلسه با موضوع تصادفات جاده ای با اشاره به آمار بالای تصادفات جاده ای در راههای ارتباطی شهرستان بوکان اظهار داشت: شهرستان بوکان باید در برنامه ریزیها در اولویت کاری پلیس راه استان و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گیرد .
خسروپور افزود: این حادثه های دردناک برای مردم تازگی ندارد و متاسفانه به راحتی از این حوادث می گذریم ولی مردم دیگر توانایی تحمل این حوادث را ندارند.
او با اشاره به اینکه متولیان امر نباید همه مسئولیت ها و خطاها را به گردن رانندگان بگذارند و از این طریق خود را تبرئه کنند، ادامه داد: جاده های استاندارد خطاهای رانندگان را پوشش می دهد ودر صورت مناسب بودن راه ها قطعاً شاهد کاهش آمار تصادفات خواهیم بود.
تکمیل آزاد راه میاندوآب- بوکان تنها راهکار کاهش تصادفات/ باز هم کمبود اعتبارات!!
سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان تاکید کرد: تنها راه چاره رفع این نقاط حادثه خیز تکمیل آزاد راه میاندوآب- بوکان خواهد بود اما با توجه به حجم این پروژه و کمبود اعتبارات تکمیل این پروژه زمان بر خواهد بود و بایستی تا زمان اتمام آن در نقاط حادثه خیز اقدامات ایمن سازی انجام گیرد.
او با اشاره به نقاط حادثه خیزی همچون پیچ ملالر، سه راه ورودی شهرک صنعتی، سه راه گل بهی، پیچ داشاغل و... اظهار داشت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای حتماً نسبت به اقداماتی همچون نصب سرعت کاههای استاندارد، خط کشی، نصب چراغ چشمک زن، خط کشی شیار لرزان، پاکسازی شانه خاکی جاده، نصب تابلوهای محدودیت سرعت و ... اقدام و همچنین در اسرع وقت نسبت به خط کشی جاده های روستای همچون محور شهریکند اقدام نموده و نسبت به منع تردد کامیونهای کشور ترکیه در مسیر بوکان میاندوآب پیگیریهای لازم را انجام دهند.
نواقص جاده ایی علیرغم هشدار رفع نمی شوند
خسروپور در خصوص ایجاد پلیس راه در سطح شهرستان هم گفت: تا ۲ ماه آینده ساختمان پلیس راه تکمیل و پلیس راه استان نیز نسبت به تجهیز و تکمیل کادر مجرب اقدام نماید و همچنین استقرار گشت های پلیس راه در نقاط حادثه خیز بوکان افزایش پیدا کند.
در این جلسه فرمانده پلیس راه شهرستان میاندوآب هم که جاده های بوکان را تحت مدیریت و نظارت دارد، گفت: انتظار داریم وقتی وجود معایب و مشکلاتی را در سطح راه های اعلام می کنیم سریعا توسط راهداری رفع نقص شود.
او با بیان اینکه تا کنون چندین بار در خصوص ایمنی جاده هشدار داده ایم افزود: تا به امروز این نواقص رفع نشده اند هر چند راهکارهای ایمن سازی جاده های بوکان را کم هزینه است.
خسارات جانی تصادفات بوکان بیشتر از خسارت های جنگ تحمیلی است
امروز نیز نماینده بوکان در در نشست علنی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تعلل دولت و مسئولان در رسیدگی به وضعیت جاده های بوکان در تذکر شفاهی خود خطاب به مسئولان دولتی گفت: جاده بوکان همچنان قربانی می گیرد.
قسیم عثمانی افزود: جاده بوکان- میاندوآب و جاده بوکان- سقز در مسیر ترانزیتی قرار دارد و ظرفیت لازم را برای حجم تردد فعلی ندارد و ما هر روزه شاهد سوانح رانندگی، فوت سرپرست خانوار و جگرگوشه های مردم هستیم. چرا دولت برای جان مردم این منطقه ارزشی قائل نیست. مگر خون دیگران رنگین تر از خون ماست؟
او با بیان اینکه بوکان بعد از جنگ تحمیلی همچنان درگیر خونریزی های ناشی از تصادفات جاده ای است، تصریح کرد: خسارات جانی این مسیر از خسارت های جنگ تحمیلی در این منطقه بیشتر است.
باند دوم جاده بوکان همچنان معطل مانده است
عثمانی خطاب به وزیر راه بیان کرد: پس از هر تصادف مردم برای هلاکت بنده و شما و هلاکت همه دست اندرکاران حوزه راه دعا می کنند! و همچنین روحانیون در خطبه ها و مراسم عزیزانشان برای مسئولانی همچون من و شما دعا می کنند که به درد آنها گرفتار شویم. جان مردم ما هم مثل جان بقیه مردم ایران زمین مهم است، چرا در برخی از نقاط کشور جاده های فانتزی می زنید ولی باند دوم جاده بوکان همچنان معطل مانده است، رئیس جمهور هیاتی برای بازدید از این جاده به منطقه ما بفرستد.
نظر شما