به گزارش خبرنگار کردپرس، مهلت یک هفته ای ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس با ثبت نام 42 داوطلب در شهرستان قروه پایان یافت.
به گفته سرپرست فرمانداری شهرستان قروه ثبت نام 42 داوطلب در این دوره از انتخابات در شهرستان قروه با رشد 233 درصدی نسبت به دوره دهم روبرو بود که شامل 37 نفر مرد و 5 نفر زن هستند که از این تعداد 10 داوطلب در تهران ثبت نام کرده اند.
«حسین الماسی» بیشترین مدرک تحصیلی داوطلبان را شامل کارشناسی ارشد 31 نفر، دکترا 8 نفر، کارشناسی 2 نفر و حوزوی یک نفر دانست.
او به رده سنی داوطلبان اشاره کرد و افزود: جوان ترین داوطلب ثبت نامی 30 ساله و مسن ترین آنان 57 ساله بوده و بیشترین رده سنی داوطلبان بین 40 تا 55 ساله است.
«الماسی» همچنین از حضور 19 داوطلب اهل تسنن، 23 نفر اهل تشیع خبر داد و با اشاره به حوزه شغلی افراد، گفت که بیشترین افراد شرکت کننده از قشر فرهنگی و کارمندان ادارات هستند و در این میان 3 نفر پزشک، 3 نفر مدرس دانشگاه، یک نفر بیکار، 4 نفر با شغل آزاد و یک وکیل در بین ثبت نام شدگان وجود دارند.
کاهش 7 درصدی ایثارگری ثبت نامیهای این دوره از انتخابات مجلس نسبت به 28 درصدی دوره دهم در کنار کاهش 7 درصدی افرادی که سابقه کاندیداتوری دارند و ثبت نام کرده اند از دیگر مواردی بود که «الماسی» به آن ها اشاره داشت.
او در ادامه با بیان اینکه ثبت نام داوطلبان این دوره با دوره های قبل تفاوت بسیاری داشت، تصریح کرد: در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قروه 5 نفر زن معادل 12 درصد در انتخابات ثبت نام کردند.
مطابق اظهارات «الماسی» 3 نفر از داوطلبان ثبت نامی جزو نمایندگان ادوار بوده اند.
او با تأکید بر برگزاری انتخابات سالم، پس از تأیید ثبت نام داوطلبان در دیدار حضوری با آنان، خواستار رعایت قانون و حرکت در مسیر ایجابی شد و رقابت سالم را برای انتخاباتی پرشور در کشور مهم دانست.
بنا به سخنان «حسین الماسی» ساختار قانونی در نظام اسلامی به گونه ای است که باعث اعتماد مردم در انتخابات می شود و در واقع بیش از 90 درصد برگزاری انتخابات به صورت سیستمی بوده و همین اطمینان مردم را بالاتر خواهد برد.
نظر شما