به گزارش خبرگزاری کردپرس، سرهنگ علی کریمی اظهار داشت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از جرائم سایبری و فیشینگ حساب های بانکی اقدام به فعال سازی رمز پویا(رمز یکبار مصرف) کرده است.
رییس پلیس فتای استان کرمانشاه افزود: در همین راستا ممکن است مجرمان با شگردهای خاص، قربانیان خود را به سایتهای طراحی شده از سوی خود کشانده و به بهانه اعطای رمز یکبار مصرف از آنها کلاهبرداری کنند.
وی تصریح کرد: قربانیان با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود شامل شماره کارت، رمز دوم و... بی اطلاع از فیشینگ بودن سایت، تمام اطلاعات کارت بانکی خود را در اختیار مجرمان قرار می دهند.
این مقام انتظامی بیان داشت: کاربران باید مراقب بوده و فریب مجرمان را نخورند و برای فعال نمودن رمز دوم خود حتماً به سایت بانک مربوطه مراجعه و طریقه فعال سازی را مطالعه کنند.
رییس پلیس فتای استان کرمانشاه از شهروندان خواست از دانلود هرگونه نرم افزار از طریق شبکههای اجتماعی و هر سایتی غیر از سایت بانکی جهت فعال سازی رمز دوم خودداری کنند.
کریمی در پایان سخنان خود گف: کاربران به پیام ها و درخواستهای مشکوک به خصوص پیامکهایی که از خطوط موبایل شخصی دریافت میکنند توجه نکرده و موضوع را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی یا شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ گزارش کنند.
نظر شما