یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری برگزار شد

سرویس ایران- با حضور مدیران شهری کُرد تهران،یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری برگزار شد.

به گزارش کُردپرس صبح امروز شنبه ۲۳ آذرماه، یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری برگزار شد.

محمد حسن بوچانی، رئیس ایلامی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در خصوص یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی اظهار کرد: در سنوات گذشته ساختار اجرایی مدیریت شهری برای اجرای پروژه های کلان شهری و یا منطقه ای به حوزه پژوهش و تحقیق کم توجه بوده که این نگاه باعث شد تا همچنان مشکلات ساختاری در این کلانشهر به عنوان معضلات حل نشده باقی بماند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از دستاوردهای بی توجهی به امر پژوهش در اداره شهر تهران صرف هزینه های گزاف برای تبدیل پایتخت به شهری پویا و شکوفا در سال های اخیر بوده است، ادامه داد: اعتقاد داریم که در اجرای پروژه های شهری باید از مقوله علم و پژوهش بهره بیشتری برد در غیر ایبن صورت اجرای هر طرح و برنامه ای در پایتخت تنها صرف هزینه های گزاف خواهد بود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران بی توجهی به دو مقوله سکونت و شکوفاتی را در بی تفاوتی تصمیم گیران و مدیران به مساله نیازهای مردم دانست و بیان کرد: عدم درک درست مدیران و تصمیم گیران حوزه شهری نسبت به نیازهای مردم باعث می شده تا شهرها در مسیر پایداری و شکوفایی به درستی حرکت نکنند.

همچنین در این رابطه مصطفی بیگی از دیگران مدیر کُرد مطالعات و برنامه‌ریزی توسعه و منابع انسانی شهرداری تهران و دبیر پنل مدیریت و حکمرایی این جشنواره به کُردپرس گفت:شناسایی، تبادل و ترویج روش‌های علمی، خلاقانه و نوآورانه حل مسائل شهری، شبکه سازی و ارتباط با اندیشمندان، نخبگان شهری و جامعه دانشگاهی و همچنین تکمیل و عملیاتی نمودن اجزای زنجیره علم و نوآوری شهری از اهداف این رویداد علمی بوده است.

همچنین بیانیه مشترک یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری قرائت شد.

در متن این بیانیه آمده است؛ شهرداری تهران مفتخر است یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری با رهیافت «شهر‌ها برای همه» را در حالی به پایان برد که در طی این طریق از همراهی و مشارکت مجدانه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور برخوردار بوده است. هدف این رخداد مشترک نزدیک کردن عرصه نظر و عمل و شناسایی اندیشه‌ها و تجارب مکتوب ارزشمند به ویژه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه در گستره ملی و معرفی آن‌ها به مدیران و حرفه‌مندان بود که از این رهگذر ترویج عمل مبتنی بر اندیشه و ارتقا زیست شهری و روستایی در ایران را ممکن سازد.

هم افزایی شکل گرفته در این جشنواره سبب شد تا آثار بسیاری از مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاه‌های سراسر کشور و استان‌ها و شهر‌های مختلف و همین‌طور سازمان‌های اجرایی گرد هم آیند و امکان تشریک مساعی در رویارویی با مشکلات مبتلا به نواحی سکونتگاهی ما را فراهم آورند، در این جشنواره ۴ هزار و ۱۰۹ اثر در ۵ قالب کتاب، مقاله، پایان نامه، طرح پژوهشی و ایده‌های نوآورانه به رقابت پرداختند.

با تجلیلی و قدردانی از حسن نظر و اعتماد همه شرکت کنندگان در نهایت ۳۱ اثر برتر ۲۲ اثر برگزیده و ۲۰ اثر شایسته د تقدیر توسط هیئت داوران در قالب ۱ گروه ۸۲ نفره از استادان و خبرگان از دانشگاه‌های برتر کشور در ۱۳ محور موضوعی انتخاب شدند.

کد خبر 159602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha