به گزارش خبرگزاری کردپرس، محمد ابراهیم الهی تبار امروز در آیین هم اندیشی با موضوع تبیین نقش روابط عمومی ها در انتخابات که با حضور مدیرعامل ایرنا و مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به ثبت نام 412 کاندیدا در استان برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس، گفت: این میزان مشارکت کاندیداها نسبت به دوره قبلی انتخابات مجلس حدود 40 درصد افزایش داشته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه افزود: این افزایش مشارکت از یک منظر قابل توجه و مثبت است، چرا که نشان دهنده علاقه مردم برای مشارکت فعال در تعیین سرنوشت خودشان می باشد.
وی با بیان اینکه بیشتر داوطلبین این دوره انتخابات در استان را جوانان تشکیل میدهند گفت: این جوانگرایی هم نوید خوبی است که نسل جوان به آینده خود و کشورشان اهمیت می دهند و در این زمینه فعالند.
الهی تبار با اشاره به شروع بررسی صلاحیت کاندیداها از 17 آذرماه گفت: امروز 26 آذر روز پایانی کار هیات های اجرایی در بحث بررسی صلاحیت هاست و نتایج این بررسی ها فردا چهارشنبه به خود داوطلبان ابلاغ میشود.
رییس ستاد انتخابات کرمانشاه گفت: در بررسی صلاحیت ها همواره تاکید ما بر اجرای مُر قانون بوده است، چرا که معتقدیم قانون می تواند برای رعایت حق الناس و حقوق شهروندی فصل الخطاب باشد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در این دوره انتخابات گفت: خوشبختانه مردم در تمام ادوار انتخابات سنگ تمام گذاشته اند و همواره حامی و پشتیبان نظام و انقلابشان بوده اند و در این دوره حساس هم قطعا شاهد حضورشان خواهیم بود.
الهی تبار میانگین مشارکت مردم کرمانشاه در ادوار مختلف انتخابات کشور را 60 درصد اعلام و تصریح کرد: این میزان مشارکت با میانگین مشارکت کشوری در ادوار مختلف انتخابات برابری می کند و امیدواریم این دوره نیز مشارکت حداکثی مردم را شاهد باشیم.
این مسئول به نقش موثر رسانه ها در بسترسازی برای این حضور اشاره کرد وافزود: یکی از عوامل موثر در حضور حداکثری مردم در ادوار مختلف انتخابات رسانه ها بوده اند و این دوره هم انتظار این است که رسانه ها به عنوان پیش قراول این عرصه با قدرت پای کار بیایند و زمینه یک مشارکت مطلوب و حداکثری را رقم بزنند.
الهی تبار در ادامه با اشاره به تصویب آیین نامه شورای اطلاع رسانی دولت در شهریورماه امسال گفت: این مصوبه در حال حاضر به استان ابلاغ شده و در استان ها نیز ساختارهای مربوط به آن با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفته است.
وی افزود: یکی از اهداف این آیین نامه ایجاد ارتباط و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی و رسانه ها و تبیین نقش رسانه و چگونگی اثر گذاری آن می باشد.
الهی تبار با تاکید بر ارتباط موثر دستگاه های اجرایی با رسانه ها گفت: یکی از ملاک های ارزیابی دستگاه های اجرایی میزان ارتباط آنها با رسانه ها خواهد بود.
این مسئول همچنین به دستور کار تدوین سند شورای اطلاع رسانی استان اشاره کرد وافزود: پیش نویس این سند آماده شده و در اختیار دستگاه های اجرایی قرار داده شده تا با جمع آوری نظرات صاحبنظران بتوانیم سندی کامل و جامع در این حوزه تدوین کنیم.
وی یادآور شد: در این سند نقش هرکدام از دستگاه های اجرایی به تفکیک در بحث اطلاع رسانی مشخص خواهد شد.
الهی تبار در پایان توانمندسازی رسانه و روابط عمومی ها را یکی از اولویت های فرهنگی استان عنوان کرد وافزود: در این زمینه مجدانه پیگیر خواهیم بود
نظر شما