علوم پزشکی کرمانشاه رتبه اول دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور را کسب کرد

سرویس کرمانشاه ـ براساس آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه هشتم دانشگاه‌ها و رتبه اول دانشگاه‌های تیپ ۲ را در سال ۹۸ کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، فرید نجفی در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در سرسرای بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد، افزود: دانشگاه علوم پزشکی در بسیاری از شاخص‌ها از دانشگاه های تیپ اول مانند کرمان و اصفهان امتیاز بالاتری دارد و شایسته قرار گرفتن در لیست دانشگاه‌های تیپ اول است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه رتبه ایران در تولید دانش پزشکی را ۱۶ در جهان عنوان کرد و گفت: ایران در دندان پزشکی رتبه ۱۰، داروسازی هشتم و تولید علم رتبه ۱۶ دنیا و رتبه اول منطقه و خاورمیانه را داراست.

نجفی نیروی انسانی را مهم ترین عامل توسعه و پیشرفت هر کشوری دانست و افزود: متاسفانه به دلیل مدیریت ضعیف سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر اکثرا نخبگان جامعه از کشور مهاجرت می کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان اظهار داشت: معاون تحقیقات و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با وجود بودجه یک تا ۲ درصدی دست به کارهای بزرگی زده و در کمیته تحقیق پژوهشی دانشجویی سال گذشته رتبه اول و امسال رتبه دوم را کسب کرده است.

در ادامه این مراسم رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به جایگاه شانزدهم کشور در تولید علم پزشکی گفت: اکثر کشورهای توسعه یافته جهان درصد بالایی از درآمد سرانه شان را به مقوله پژوهش، تحقیق و فنآوری اختصاص می دهند در حالی که این بودجه در کشور ما چهار دهم یک درصد است با این وجود رتبه اول خاورمیانه و منطقه را داریم.

محمودرضا مرادی با بیان اینکه پژوهش و تحقیق باید در راستای رفاه مردم باشد، افزود: اقتصاد مبتنی بر شرکت های دانش بنیان می تواند کشور را از وابستگی خارجی نجات دهد.

مرادی با اشاره به عملکرد دانشگاه های مدرن دنیا در توجه به شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: پارک های علم و فناوری این دانشگاه از ایده های نو و جدید استقبال می کند.

وی همچنین با اشاره به مقوله پژوهش در کشور چین گفت: ۷۰ درصد تحقیق و پژوهش های این کشور در راستای حل مشکلات آن است یعنی براساس مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه پژوهش ها و تحقیقات کاربردی در دستور کار دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد و برمبنای علم و دانش مشکلات آنها حل می شود.

وی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی ۵۴ شرکت دانش بنیان، ۵۰۱ نفر عضو هیات علمی و بیش از پنج هزار دانشجو دارد.

در پایان این مراسم از هفت پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی، هفت پژوهشگر برتر مراکز تحقیقاتی استان، به عنوان پژوهشگر فناوران برتر تجلیل شد.

کد خبر 160600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha