به گزارش کردپرس، کلینیک تدبیر ارومیه، ساختمانی بود که چند سال پیش در یکی از بازدیدهای استاندار وقت آذربایجان غربی با تغییر کاربری از تجاری به درمانی رو به رو شد.
این دستور استاندار موجب شد تا به یکباره این ساختمانی که برای شهرداری ارومیه در خیابان عمار ساخته میشد به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی واگذار شود تا آن را به یک درمانگاه یا بیمارستان تبدیل کند.
هر چند در آن زمان واگذاری این زمین به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی از سوی شهرداری ارومیه مورد انتقاد واقع شد، اما این پروژه درمانی با ۲۶۰۰۰ متر مربع زیر بنا که احداث آن از سال ۱۳۹۳ آغاز شد، با هزینهای بالغ بر ۸۰۳ میلیارد ریال و با 3 سال تاخیر از زمان موعد افتتاح شد.
اخیرا رییس نظام مهندسی ساختمان آذربایجانغربی در یک نشست خبری اظهار کرد: کلینیک تدبیر ارومیه از جمله پروژههایی است که مستقیم و بدون نظارت سازمان نظام مهندسی ساختمان، از سوی شهرداری ارومیه پروانه ساخت صادر شده است و مشخص نیست چگونه کاربری تجاری آن به پزشکی تبدیل شده است!
بهرنگ دیلمقانی تاکید کرد: ساختمانهای با کاربری پزشکی از جمله مکانهای حساس هستند که باید به صورت ویژه ساخته شوند.
او ادامه داد: امروز این ساختمان باعث ایجاد ترافیک زیاد در خیابان شده است. متأسفانه سازمان نظام مهندسی هیچ ابزاری جز ارائه گزارش تخلف به نهاد صدور کننده مجوز ندارد.
این ساختمان 16 طبقه خیابان عمار ارومیه در نهایت آبان 97 پس از سه سال تاخیر، با پنج اتاق عمل و ۳۰ تخت بستری به همراه پاراکلینیکهای مربوطه افتتاح شد.
سایر امکانات این دی کلینیک شامل آزمایشگاه، رادیولوژی دیجیتال و اولین داروخانه رباتیک در سطح کشور است. همچنین کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی پزشکی در ۹ طبقه، دندانپزشکی (عمومی و تخصصی) دردو طبقه، یک طبقه واحد اقامتی نیز شامل ۷ سوئیت سه خوابه را نیز شامل می شود.
نظر شما