پیکر جانباختگان مهابادی حادثه سقوط هواپیمایی اکراینی تشییع شد

سرویس آذربایجان غربی- پیکر پنج تن از جان بختگان حادثه ناگوار سقوط هواپیمای اوکراینی، پس از شناسایی از تهران به مهاباد انتقال یافت و امروز درآرامگاه باغ فردوس این شهرستان به خاک سپرده شدند.

به گزارش کردپرس، در سانحه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی مسافربری اوکراین، منج شهروند مهابادی به نام های فاطمه (سروه) پساوند، عایشه (سنور) پورقادری، اوین ارسلانی، هیوا مولانی و کوردیا مولانی جان باختند.

این هواپیما با ۱۷۶ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه هجدهم دی‌ماه ۹۸ تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد، بر اثر بروز خطای انسانی مورد اصابت قرار گرفت و حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند.

صبح شنبه (بیست و یکم دی‌ماه ۹۸)،‌ ستاد کل نیروهای مسلح ایران این موضوع را تایید کرد.

شجاعی فرماندار مهاباد با حضور در آیین تشییع جانبختگان مهابادی گفت: همه مردم ایران در غم از دست دادن شهدای حادثه جانسوز هواپیمای اوکراینی هم درد هستیم و برای خانواده ی این عزیزان از خداوند متعال صبر جمیل خواهانیم.

امروز چهارشنبه 25 دی ماه ، پیکر 5 جانباخته سانحه هواپیمای اوکراین در باغ فردوس مهاباد به خاک سپرده شدند.

در پی این حادثه؛ رییس جمهوری، ضمن ابراز تاسف از خطای انسانی رخ داده که منجر به سقوط هواپیمای اوکراینی شد، در بیانیه‌ای اعلام داشت: مسببان این اشتباه نابخشودنی مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و نتایج به استحضار ملت شریف ایران و خانواده‌های قربانیان برسد.

همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل نیروهای مسلح در باره سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، در پیامی با ابراز همدردی عمیق و مجدد با خانواده‌های داغدار، ستاد کل نیروهای مسلح را مامور پیگیری کوتاهی‌ها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثه و مراقبت برای عدم امکان تکرار چنین سانحه‌ای کردند.

کد خبر 161848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha