احتمال بازگشایی مدارس کرمانشاه به صورت «حضوری و مجازی»

سرویس کرمانشاه _ استاندار کرمانشاه با اشاره به دغدغه مندی پیش روی والدین برای چگونگی باهازگشایی مدارس گفت: تدوین الگویی برای تحصیل ترکیبی به صورت حضوری و مجازی با رعایت توصیه های بهداشتی و جلب اعتماد والدین ضرورت دارد.

به گزارش کردپرس؛ «هوشنگ بازوند» در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز در سالن شهدای دولت برگزار شد؛ اظهار داشت: هم اکنون ٩٠ درصد از معلمان و کادر اداری مدارس بر اساس گزارش آموزش و پرورش دوز اول واکسن را دریافت نموده اند و دوز دوم واکسیناسیون نیز به سرعت در حال انجام است.

وی افزود: در بازگشایی مدارس ضمن توجه به مصوبات ستاد ملی کرونا برای حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان باید زیرساخت های بهداشتی مدارس نیز آماده شود تا در محیط مدرسه اطمینان خاطر بیشتری حتی برای حضور کوتاه مدت و بر اساس شیفت بندی دانش آموزان فراهم شود.

رییس شورای آموزش و پرورش استان تأکید کرد: در صورت بازگشایی مدارس نیز دستورالعملی برای حضور دانش آموزان طراحی شده به گونه ای که سقف حضور در کلاس نباید بیش از ١۵ نفر باشد و در واقع اگرچه کارکردهای مدارس به ویژه یادگیری مقاطع اول و دوم ابتدایی و ارتباطات اجتماعی نیز خیلی ضرورت دارد؛ اما حفظ سلامت این عزیزان در اولویت برنامه ریزی سال تحصیلی جدید قرار دارد و در زمان بازگشایی باید وضعیت شیوع کرونا بررسی گردد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید به نگرانی های والدین توجه شود؛ تصریح کرد: همه ما نسبت به سلامت دانش‌آموزان مسئولیت داریم و باید اعتماد والدین برای حضور فرزندانشان در مدارس جلب شود.

بازوند ادامه داد: آموزش و پرورش گزارشی ارائه داده که نشان می دهد در سال گذشته علی رغم همه مشکلات و محدودیت ها خیلی با افت تحصیلی دانش‌آموزان مواجه نشدیم و و بی شک این امر مرهون زحمات صادقانه، خالصانه و دلسوزانه معلمان عزیز و تلاش دست اندرکاران برای بهسازی سامانه شاد و دسترسی گسترده دانش آموزان به امکانات تحصیل در بستر مجازی است.

استاندار کرمانشاه به بررسی صورت گرفته وضعیت بازگشایی مدارس در ستاد ملی کرونا اشاره داشت و افزود: پیش بینی می شود شرایط به صورت آموزش ترکیبی شامل بخش حضوری و مجازی برای سال تحصیلی جدید برنامه ریزی شود و احتمالا هفته آینده موضوع جمع بندی و اعلام می شود.

وی ضمن تشکر از مساعدت و کمک های صورت گرفته برای اهدای تبلت به دانش آموزان گفت: هم اکنون ۲۷ هزار دانش‌آموز کرمانشاهی دیگر نیازمند تبلت هستند و با همکاری دفتر امور اجتماعی و آموزش و پرورش این اطلاعات باید دسته بندی شود تا بتوانیم مشکل این دانش آموزان را نیز برای تحصیل از طریق سامانه شاد حل کنیم البته باید مشکل این دانش‌آموزان را در داخل استان حل کنیم و نمی‌توانیم منتظر تهران و سایر ارگانها بمانیم.

بازوند ادامه داد : اگر آنالیز دقیق‌تر و جزیی‌تری از این ۲۷ هزار دانش‌آموز داشته باشیم با کمک کمیته امداد، ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان و بهزیستی می‌توانیم برای حدود ۱۵ هزار دانش‌آموز تبلت را تهیه کرده و در اختیار آنها قرار دهیم.

وی در خصوص وضعیت بهداشت مدارس در حاشیه شهر هم هشدار داد و گفت: وضعیت سرویس‌های بهداشتی مدارس در حاشیه شهر باید سر و سامان بگیرد و این موضوع را با مدیر مربوطه در وزارت‌خانه پیگیری می‌کنیم.

کد خبر 16565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha