به گزارش کرد پرس، محمد مخدومی در نشست انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان بانه با اشاره به فعالیت ۳۰ باب کتابخانه عمومی مشارکتی در کردستان، اظهار کرد: ارتقای کمی و کیفی این نوع کتابخانهها مطابق با دستورالعملها از اهداف اداره کل کتابخانههای عمومی استان است.
وی بر لزوم راهاندازی کتابخانههای عمومی مشارکتی تأکید کرد و افزود: کتابخانههای مشارکتی میتواند سرانه فضای کتابخوانی به ویژه در روستاها را افزایش دهد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان ادامه داد: بخشداریها، شوراهای اسلامی و دهیاریها میتوانند نقش مهمی در راهاندازی و ایجاد کتابخانههای عمومی مشارکتی در همکاری با کتابخانههای عمومی داشته باشند.
مخدومی با اشاره به فعالیت ۳۰ باب کتابخانه عمومی مشارکتی در کردستان، یادآور شد: هماکنون ۸۲ باب کتابخانه عمومی در استان فعال است که از این تعداد ۵۲ باب نهادی و 30 باب نیز مشارکتی است.
وی بیان کرد: حمایت مسئولان از کتابخانههای عمومی مایه دلگرمی متولیان این حوزه است و نقش مهمی در کمک به ارتقای سرانه مطالعه در جامعه دارد.
فرماندار شهرستان بانه نیز در این جلسه بایان اینکه شهرداری بانه در پرداخت نیم درصد به حساب انجمن بسیار خوب عمل کرده است، گفت: حمایت شهرداریها و شوراهای اسلامی شهر و روستا از کتابخانههای عمومی میتواند در ترویج فرهنگ مطالعه و نهادینهسازی این فرهنگ در میان مردم بسیار مؤثر باشد.
اسماعیل رستمپور بیان با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت دستگاههای فرهنگی دیگر آموزش و پرورش به منظور نهادینهسازی فرهنگ مطالعه استفاده کرد، افزود: در صورت بازگشایی مدارس باید با همکاری کتابخانههای عمومی و آموزش و پرورش، دانشآموزان را به مطالعه بیش از پیش کتابهای غیردرسی علاوه بر کتابهای درسی سوق داد.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان بانه نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا بیشتر تمرکز کتابخانههای عمومی در فضای مجازی بوده که خوشبختانه با استقبال مخاطبان مواجه شده است.
علی حیدر آقایی ادامه داد: در 2 سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه عمرانی در کتابخانههای عمومی شهرستان انجام گرفته است و در آیندهای نزدیک و به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمفی تئاتر کتابخانه عمومی نبی اکرم تجهیز میشود.
وی یادآور شد: شهرستان بانه دارای ۵ باب کتابخانه عمومی نهادی و یک باب کتابخانه عمومی مشارکتی با ۲ هزار عضو فعال است.
نظر شما