به گزارش کرد پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت کردستان، انور اسماعیلی اظهار کرد: در فروردینماه امسال با توجه به برنامه ابلاغشده از سوی سازمان بیمه سلامت با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور کاهش مراجعات بیمهشدگان به دفاتر پیشخوان، پوشش بیمهای بیمهشدگان صندوقهای بیمهای، روستاییان و سلامت همگانی بهصورت سیستمی و خودکار تا ۳۱ شهریورماه سالجاری تمدید شد.
وی در خصوص چگونگی تمدید دفترچههای بیمه سلامت بعد از پایان شهریور ماه، افزود: با توجه به اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک بهجای استفاده از دفترچه بیمه سلامت وجهت ارائه خدمات بهتر به بیمهشدگان، سامانه سرویسهای شهروندی بیمه سلامت راهاندازی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان ادامه داد: سامانه ارائه خدمات شهروندی باقابلیتهای اعم از احراز هویت بیمهشده بر اساس شماره ملی و شماره موبایل، امکان مشاهده اطلاعات هویتی و بیمهای، امکان مشاهده کلیه نسخ و امکان مشاهده ریز نسخه شامل تجویزی و خدمات ارائهشده راهاندازی شده که میتوان عملیات تمدید اعتبار بیمه را نیز در این سامانه انجام داد.
اسماعیلی یادآور شد: برای دسترسی به سامانه سرویسهای شهروندی بیمه سلامت کلیه شهروندان میتوانند از طریق آدرس https://eservices.ihio.gov.ir/esc مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه شرط تمدید دفترچههای بیمه سلامت شهروندان انجام ویزیت پایه توسط پزشک خانواده است، بیان کرد: جهت پایش اطلاعات شهروندان ویزیت پایه توسط پزشک خانواده برای هر شخص بیمهشدهای ضروری است و در غیر این صورت دفترچه شخص بیمهشده تمید اعتبار نمی شوود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان گفت: در حال حاضر از جمعیت یک میلیون و 50 هزارنفری بیمهشده ساکن در مناطق شهری و روستایی استان کردستان 920 هزار نفر بهصورت کاملاً رایگان زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که برای استفاده از خدمات بیمهای هیچ حق بیمهای پرداخت نمیکنند.
اسماعیلی با بیان اینکه از این تعداد 320 هزار نفر از بیمه رایگان سلامت یا همان بیمه همگانی و 600 هزار نفر نیز زیرپوشش صندوق بیمهای روستاییان هستند، اظهار کرد: در مجموع 87 درصد از بیمهشدگان استان بهصورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی در ادامه به اجرای طرح پزشک خانواده نیز در استان اشاره کرد و افزود: این طرح برای اولین بارو بهصورت پایلوت در چهار استان کردستان، یزد، کرمان و چهارمحال و بختیاری اجرا شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به اینکه این طرح در سراسر استان به اجرا درآمده است، ادامه داد: در این طرح تنها در 2 شهرستان بانه و مریوان با مشکل کمبود پزشک مواجه بودیم که خوشبختانه مشکل در شهرستان بانه حلشده است و امیدواریم تا چند ماه آینده نیز این موضوع در شهرستان مریوان نیز حل شود.
اسماعیلی یادآور شد: تا 2 ماه گذشته 127 پزشک خانواده در کردستان فعالیت داشتند که این تعداد در حال حاضر به 150 پزشک افزایشیافته است.
نظر شما