به گزارش کردپرس، فخرالدین پنهانی افزود: بررسی کارشناسان بهزیستی نشان میدهد که علت بیشتر این آزارها نیز فقر، اعتیاد و مشکلات اقتصادی و فرهنگی است.
او بیان کرد: امسال ۶۰ نفر به صورت تلفنی با اورژانس اجتماعی این شهرستان تماس گرفته اند که از این تعداد برای ۱۲ فقره، پرونده اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری و معلول آزاری تشکیل و اقدامات قانونی لازم در مورد آنها صورت گرفت.
رییس اداره بهزیستی اشنویه با بیان اینکه حذف آسیبهای اجتماعی امکانپذیر نیست، گفت: ویژگی این مرکز مداخله روانی و اجتماعی قبل از مداخلههای انتظامی و قضایی است و اورژانس اجتماعی برای ارایه خدمات بهتر به افراد آسیبدیده و ارتباط منسجم با خانوادههای افراد آسیبدیده فعالیت میکند.
پنهانی ادامه داد: ٣ روانشناس و ۲ مددکار اجتماعی در راستای پیشگیری و مداخله در بحرانهای اجتماعی در این شهرستان هم اکنون در قالب اورژانس اجتماعی با بهزیستی همکاری دارند.
ایرنا نوشت؛ او با بیان اینکه مرکز اورژانس اجتماعی این شهرستان به صورت شبانهروزی آماده خدماترسانی به شهروندان است، ادامه داد: این مرکز با هدف مداخله در بحرانهای فردی، اجتماعی و خانوادگی راه اندازی شده و خودکشی، همسرآزاری و کودکآزاری از آسیبهایی است که شهروندان میتوانند مصادیق آن را از طریق تلفن ۱۲۳ گزارش دهند تا خاطیان شناسایی و برای مشاوره و درمان به اورژانس اجتماعی انتقال داده شوند.
نظر شما