به گزارش کرد پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، صدیقه عبداللهی اظهار کرد: این طرح در راستای سند تحول بنیادین، سال تحصیلی جاری در اولویت فعالیت ها قرار دارد در ۴۸۰ مدرسه دوره اول و دوم دبستان اجرا می شود.
وی افزود: بسته تحولی مدرسه خوانا به دنبال ارتقای کیفیت آموزش و پرورش دوره ابتدایی و استقرار تربیت تمام ساحتی دانشآموزان بوده که شامل ارتقای مهارتهای چهارگانه زبانی، گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن و آداب و مهارتهای زندگی است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: اجرای این طرح زمینه ایجاد تحول در نظام آموزشی را بر اساس چرخشهای تحول آفرین سند تحول بنیادین فراهم میکند و گفتمان مهارت محور جایگزین گفتمان دانشمحور شده و به دنبال تربیت دانشآموزانی با ادب، مسئولیتپذیر و دارای عزت نفس بالا است.
عبداللهی یادآور شد: بستههای تحولی این طرح بر اساس اهداف سند تحول بنیادین و با تکیه بر چرخشهای تحول آفرین موردنظر سند توسط معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تدوین و ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: امیدواریم نتایج این طرح سبب بهبودی ارتقای مهارتهای چهارگانه زبانی و مهارتهای زندگی در دانشآموزان شود و جایگاه کشورمان در آزمون بین المللی سواد خواندن و نوشتن ارتقاء یابد و زمینه تقویت زبان ملی در مناطق ۲ زبانه و توسعه عدالت آموزشی و تربیتی را فراهم کند.
نظر شما