به گزارش کرد پرس، سیدمهدی فرشادان در رم پایتخت ایتالیا محل برگزاری همایش تغییرات آب و هوایی موسوم به کاپ ۲۶، گفت: این گونه نشستها با اهداف کنترل گازهای گلخانهای و کاهش انتشار کربن در سطح جهان برای نجات زمین و حفظ محیط زیست دستاوردهای خوبی به ویژه برای آیندگان به همراه دارد.
وی در خصوص اهداف این نشست اظهار کرد: در این نشست در رابطه با مقابله با تغییرات اقلیمی، رویکرد سبز جهت بهبود وضعیت زیستی در دوران کووید-۱۹، تأمین مالی سیاستهای جهانی در حوزه تغییر اقلیم و نقش پارلمانها در دستیابی به اهداف کاپ ۲۶ راه کارهایی ارائه شد و همچنین بر اجرايی شدن كنوانسيون پاريس تاکید شد.
رئیس هیئت پارلمانی ایران در همایش کاپ 26 در کنار برگزاری این همایش با رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان ایتالیا نشتی را برگزار کرد که در این نشست طرفین بر ضرورت همکاری های دوجانبه در زمینه های مختلف زیست محیطی، فناوری های سبز و ارتقای استانداردهای زیست محیطی تاکید کردند.
فرشادان این دیدار را بسیار مثبت توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که به زودی همکاریهای پارلمانی بین دو کشور در زمینه محیط زیست توسعه یابد.
وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از میزبانی ایتالیا برای نشست مقدماتی کاپ ۲۶، مشارکت حداکثری پارلمانها در کنفرانس تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را از اهمیت این موضوع دانست.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی کشورمان نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: خواست مردم در خصوص مطالبات و حفاظت از محیط زیست و کاهش آلایندهها در سطح ملی و بین المللی نقطه عطفی در رویکرد جدید جهان به مقوله زیست محیطی محسوب میشود.
علیرضا نظری با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در سیاستهای کلی محیط زیست و همگامی مجلس به خصوص کمیسیون کشاورزی در راستای پیاده سازی سیاستهای ابلاغی، در ادامه به ظرفیتهای موجود و تجارب کاربردی جمهوری اسلامی ایران در زمینه حفاظت از محیط زیست و اقلیم صحبت کرد.
رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان ایتالیا نیز در این دیدار بیان کرد: از دیدار با هیئت پارلمانی ایران واقعا مفتخرم چرا که ایران مهد تمدن است و با ایتالیا که خود تمدنی دیرینه دارد از دیرباز روابط دوستانه ای داشته است.
السیا روتا ادامه داد: ما باید با تکیه بر این میراث به آینده نگاه کنیم و برای حفاظت از محیط زیست، همکاری های مشترک گسترده تری داشته باشیم و امیدواریم دیدار امروز نقطه عطفی برای تلاش های مشترک زیست محیطی 2 کشور باشد.
نظر شما