آمریکا به این زودی مناطق تحت کنترل کردهای سوریه را ترک نمی کند

سرویس جهان- مقامات شورای امنیت ملی آمریکا گفته اند به مقامات نیروهای دموکراتیک سوریه اطمینان داده شده که آمریکا به این زودی 900 نیروی نظامی خود را از سوریه خارج نمی کند.

به گزارش کردپرس، بعد از خروج نیروهای آمریکا از افغانستان، این شائبه ایجاد شد که دولت جو بایدن که به دنبال کاهش حضور نیروهای آمریکا در خاورمیانه است، ممکن است 900 نیروی نظامی خود را نیز از مناطق تحت کنترل کردهای سوریه خارج کند. برخی این اقدام احتمالی جو بایدن را به «خیانت دوم» آمریکایی ها به نیروهای کرد سوریه، بعد از خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه در سال 2019 به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تعبیر کرده اند.

با این حال، دستیار یکی از مقامات ارشد در شورای امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید به شبکه الجزیره گفته است وضعیت سوریه با افغانستان کاملا متفاوت است و قرار نیست اتفاقات افغانستان در مناطق تحت کنترل کردهای سوریه نیز تکرار شود.

این مقام آمریکایی گفته است آنهایی که مسئله پایان دادن به جنگ های بی پایان از طرف ما را دنبال می کنند برداشتشان این است که ما همه تعهداتمان را در خاورمیانه کنار می گذاریم. خلی ساده بگویم؛ این نادرست است.

او تاکید کرده است که افغانستان و سوریه دو مکان کاملا متفاوت هستند. بنابراین، «ما دو سیاست کاملا متفاوت در مورد این دو مکان به کار می بریم.»

این مقام آمریکایی که به دلیل حساسیت موضوع نام او افشا نشده، توضیح داده است که اهداف، سطح درگیر بودن آمریکا در مسائل سوریه و افغانستان و محیطی که در آن عملیات صورت می گیرد کاملا متفاوت است.

الجزیره به نقل از مقامات آمریکای گفته است آنها اطمینان می دهند که آمریکا از سوریه خارج نمی شود و آنها این اطمینان خاطر را به مقامات نیروهای دموکراتیک سوریه که اکثرا کرد هستند، انتقال داده اند.

کینو گابریل، از مقامات نیروهای دموکراتیک سوریه که تا چندی پیش سخنگوی این نیروی اکثرا کرد در شمال سوریه بود، گفته است دیدارهای مختلفی میان رهبران کرد سوریه با مقامات مختلف سیاسی و نظامی آمریکا صورت گرفته است. آنها تاکید کرده اند که وضعیت سوریه در مقایسه با افغانستان کاملا متفاوت است.

یادآوری می شود برت مک گورک، مسئول پرونده داعش و کردهای سوریه در دولت باراک اوباما که از او به عنوان معمار ایجاد روابط میان کردهای سوریه و دولت آمریکا یاد می شود، هم اکنون از مقامات ارشد شورای امنیت ملی آمریکا بویژه در مورد مسائل خاورمیانه و سوریه است.

آمریکا به بهانه مبارزه با داعش وارد همپیمانی با نیروهای کرد سوریه شد و استراتژی اصلی خود در مورد دخالت در سوریه را ادامه مبارزه با داعش تا شکست کامل آن عنوان کرده است.

افراد نزدیک به برخی اعضای سنای آمریکا به الجزیره گفته اند جو بایدن در این خصوص با فشار کمتری از سوی دو حزب دموکرات و جمهوریخواه برای پایان دادن به ماموریت در سوریه روبه روست.

کد خبر 19933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha