به گزارش کردپرس، به نقل از سازمان جنگل ها، مسعود منصور با اشاره به تغییرات زیادی که منابع طبیعی ایران متحمل میشوند، گفت: تغییر اقلیم یکی از منابع تهدید زیربنایی برای کشور است. حریق و آفات و بیماریها نیز مخاطرات ناشی از تغییر اقلیم هستند که تحت تاثیر این پدیده تشدید میشوند.
او افزود: کشور در بحران جدی فرسایش بادی و خاکی قرار دارد و با کمال تاسف بیش از ۱۵.۴ تن در هکتار و در سال فرسایش بادی داریم.
رئیس سازمان جنگلها ادامه داد: این خاک غنی که حفاظت از آن مورد تاکید مقام معظم رهبری بود و ایشان فرمودند که خاک از آب هم مهمتر است، سالانه از دسترس خارج میشود و گاهی به صورت سیلاب زمینه تخریب اراضی و زیرساختها را فراهم میکند و مخازن سدها را پر میکند.
منصور گفت: سالانه به اندازه سد امیرکبیر، رسوبات داخل سد میآید، وقتی میگوییم آبخیزداری میتواند ۹ تن در هکتار را فرسایش را مهار کند، منظور آن است که این اقدام باعث جلوگیری از فرسایش میشود.
او بیان کرد: مرکز پایش ما که در حال تکمیل شدن است با هدف حفاظت از آب، خاک و پوشش گیاهی راهاندازی شد. به کمک این مرکز جلوگیری از جرایم امکانپذیر میشود و این مرکز اقدامات فنی که در عرصههای طبیعی انجام میدهیم را پوشش خواهد داد.
نظر شما