به گزارش کردپرس، رحیم حب نقی افزود: این کارخانه با سرمایه گذاری دانشگاه ارومیه و همکاری بخش خصوصی بار دیگر راه اندازی شده است.
او با اشاره به ظرفیت این کارخانه بیان کرد: تولیدی لبنیات دانشگاه ارومیه با ظرفیت دریافت و فرآوری روزانه ۱۰ تن شیر هم اکنون در حال بهره برداری است.
رییس دانشگاه ارومیه اضافه کرد: برای راه اندازی دوباره این کارخانه نزدیک به ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
حب نقی با اشاره به همکاری بخش خصوصی در راه اندازی این کارخانه و دستگاه های فرآوری شیر، بیان کرد: بسیاری نظر به این داشتند که بعد از ۴۲ سال رکود، راه اندازی دوباره این کارخانه لبنیات غیرممکن است ولی دانشگاه ارومیه با کمک بخش خصوصی موفق به راه اندازی آن شد.
او بسترسازی جهت آموزش دانشجویان و تربیت نیروی های کارآفرین و استفاده علمی از امکاناتِ موجود، تولید محصولات لبنی و ایجاد تعامل با مجموعه های لبنیِ استان و منطقه، اجرای پروژه های تحقیقاتی - کاربردیِ مورد نیاز صنعت و تدوین دانش فنی برای محصولات جنبی را از جمله مهم ترین اهداف دانشگاه ارومیه در راه اندازی دوباره این کارخانه دانست.
به گزارش کردپرس، به نقل از ایرنا؛ دانشگاه ارومیه از جمله دانشگاه های مطرح کشور به شمار می رود که نزدیک به ۲۰ هزار نفر دانشجو در مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی دارد.
این دانشگاه برای اولین بار در نظام رتبهبندی لایدن (CWTS Leiden Ranking) یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان حضور یافت.
نظر شما