به گزارش خبرگزاری کردپرس، سردار نعمان غلامی گفت: مردم در اوایل جنگ بدون هیچ گونه امکانات جنگی و نظامی و با رشادت ایلاتی و اقوامی همچون ایل خزل حماسه هایی همچون ۱۹ دی ماه سال ۵۹ که ایل خزل آن را ثبت کردند و طلیعه پیروزی ملت ایران در طلوع خورشید عزت و سربلندی پس از فتح میمک بود.
وی تاکید کرد: ۱۹ دی و فتح میمک اثبات کننده کارآمدی دین و ولایت مداری مردم بود که بدون هیچ گونه امکانات جنگی و نظامی عملیات بزرگی را انجام و نشان دادند عراق و حزب بعث شکست پذیر است.
رییس دانشگاه امام حسین (ع) اضافه کرد: مردم ایل خزل با استفاده از فرهنگ ایلیاتی و جوانان و فرهنگ پاک قبیله ای و حس انقلاب دوستی خالق حماسه بزرگ میمک شدند.
در این آیین سردار جمال شاکرمی، فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام نیز در سخنانی از استقبال باشکوه مردم در یادواره 400 شهید ایل خزل قدردانی کرد و گفت: دشمنان سعی زیادی کرده اند تا مردم را از آرمان های دفاع مقدس دور سازند، اما حضور باشکوه و خودجوش مردم در تشییع پیکر شهدا و یادواره ها نشان دهنده خنثی بودن نقشه و دسیسه دشمنان است.
وی تاکید کرد: حضور رزمندگان دلاور ایل خزل منحصر به عملیات میمک نمی شود بلکه در جای جای جبهه های نوار مرزی کشور درگیر در جنگ تحمیلی حضور رزمندگان ایل خزل هویداست؛ جبهه های میمک، کانی سخت، چنگوله، مهران و سایر جای جای مناطق عملیاتی داخل و خارج استان ایلام نشان از حضور رزمندگان ایل خزل دارد.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام برگزاری یادواره های شهرستانی را دریچه ای روشن به کنگره برشمرد که اهمیت برگزاری باشکوه این یادواره ها کمتر از کنگره نیست.
نظر شما