به گزارش خبرگزاری کُردپرس، آرزو فلاحی اظهار کرد: اضطراب و نگرانی به دلیل شیوع ویروس کرونا، طبیعی است اما در مورد احساس و نگرانیهای خود از طریق تماس تلفنی و تصویری، با دوستان و خانواده صحبت کنید.
وی با اشاره به اینکه با دوستان و آشنایان خود از طریق تماس تلفنی و تصویری در ارتباط باشید، افزود: سعی کنید فعالیتهای هرچند کوچک در منزل انجام دهید، خود را سرگرم و به فعالیتهایی که قبلاً برایمان لذت بخش بوده مانند کتاب خواندن، فیلم دیدن و بازیهای فکری بپردازیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در ایام کرونا برای داشتن فعالیت بدنی روزانه برنامه ریزی کنید، افزود: ورزش در خانه یا قدم زدن در یک مکان خلوت نزدیک به منزل را انجام دهید و روشهای آرامسازی عضلانی را یاد بگیرید و به کار ببرید.
دکتر فلاحی با اشاره به اینکه نظم زندگی خود را مانند ساعت خواب و وعدههای غذایی منظم حفظ کنید ادامه داد: دائم به فکر اتفاقات آینده نباشید با زندگی کردن در حال، لحظات شاد و آرامی را تجربه کنید.
وی نگرش به جنبههای مثبت مسایل را ضروری بیان کرد و گفت: برای مثال از 100 نفر مبتلا به ویروس کرونا 98 نفر بهبود پیدا میکنند، لذا به خود یادآوری کنید این همهگیری، دورهای کوتاه و گذرا است.
طبق اظهارات این مقام مسئول از الکل، سیگار، مواد مخدر، محرک و مصرف دارو بدون تجویز پزشک برای مقابله با احساس و افکار منفی استفاده نکنید.
دکتر فلاحی با بیان اینکه برای پیشگیری از ابتلا و شیوع بیشتر بیماری کرونا بایستی به سمت انجام اقداماتی برویم که در اختیار ما است، افزود: از جمله رفتارهای خودمراقبتی، رعایت بهداشت فردی، مدیریت هیجانات، نحوه ارتباط و تماس با دیگران، شستن صحیح دست ها، حذف و محدود کردن مسافرتها و دوری از اجتماعات، استفاده از ماسک از جمله این موارد است که برای تحقق آن گامهای عملی، اجرایی و دقیق بردارید.
وی خطاب به شهروندان تأکید کرد: از طریق منابع معتبر بایدها و نبایدهای کرونا ویروس را دریافت و خود را ملزم به رعایت آنها کنید، در این شرایط استرس زا روی چیزهایی که می توانید کنترل کنید تمرکز داشته باشید و ذهن خود را از مسائلی که در کنترل شما نیستند، خالی کنید.
وی در ادامه اتخاد سبک زندگی سالم برای مقابله با کرونا را ضروری برشمرد و تصریح کرد: تغذیه، ورزش و خواب مناسب، سرگرمی و پرکردن و غنی سازی اوقات فراغت، موجب مدیریت استرس و کاهش غم، اندوه و بی حوصلگی در این ایام خواهد شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان اظهار داشت: در صورت داشتن نشانههای آزاردهنده نظیر افکار منفی علیرغم بهکارگیری روش های خودمراقبتی، با پزشک، روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید.
نظر شما