به گزارش کردپرس، اکبر کرامتی، با اشاره به جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۴۰ هزار قطعه در آبان ماه سال جاری، اظهار کرد: در آذرماه نیز مشکلی در تامین مرغ گرم مصرفی مردم در استان وجود ندارد.
او با بیان اینکه در مهرماه به دلیل بیماری نیوکاسل کاهش ۴۰ درصدی جوجه ریزی در استان رخ داد، گفت: این مورد در دوره ۴۵ روزه تولید (بین ۱۵ آبان تا ۱۵ آذر) رخ داده که سبب عدم تعادل در بازار عرضه و تقاضا شده است.
کرامتی اضافه کرد: میزان مصرف روزانه در آذربایجان غربی ۲۴۰ تن در روز است که برای تامین این نیاز، گوشت مرغ منجمد داخلی و خارجی از کشور ترکیه وارد بازار مصرف شده است.
رییس جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه مرغ فعالیت می کنند، گفت: آذربایجان غربی جزو استان های مطرح و شاخص در صنعت طیور هم از نظر تولید گوشت مرغ و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است.
او تاکید کرد: تامین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار اقلام پروتئینی مخصوصا مرغ باید کما فی سابق با جدیت دنبال شود و با متخلفین در این زمینه برخورد قانونی صورت گیرد.
رییس جهاد کشاورزی گفت: باید یک فرآیند منسجم برای رصد و پایش روزانه وضعیت بازار تولید، شناسایی نقاط آسیب پذیر و گلوگاه های فساد پذیر تعریف، برنامه ریزی و طبق دستورالعمل اجرا و عملیاتی شود.
او با اشاره به راه اندازی قرارگاه امنیت غذایی در استان افزود: این قرارگاه باید به یک مجموعه قدرتمند در استان تبدیل و موضوعات مرتبط با امنیت غذایی در بخش کشاورزی در این قرارگاه تصویب و تمامی ظرفیت ها برای رسیدن به اهداف محوله این قرارگاه به کارگیری شود.
کرامتی تاکید کرد: هدف اصلی این قرارگاه تامین و در دسترس بودن کالاها برای مردم و رصد قیمت اقلام اساسی و تلاش برای رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار است.
او در پایان گفت: طبق دستور ریاست جمهوری ، برابر تفاهم نامه ای که معاون اول رئیس جمهور با فرماندهی بسیج سپاه مستضعفین در راستای اجرای قانون تمرکز ( قانون انتزاع ) در خصوص نظارت و کنترل بازار منعقد گردیده و تمامی وظایف نظارت و کنترل قیمتها بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گزاشته شده دراین ارتباط مقرر شده که ٢٣ که از نیرو های سازمان سمت در سطح استان، اتاق اصناف و سپاه در اختیار سازمان جهاد کشاورزی جهت نظارت وکنترل قیمتها در قالب قرارگاه امنیت غذایی قرار گیرند.
نظر شما