به گزارش خبرنگار کردپرس، امروز دوشنبه کارگران خدمات شهری شهرداری قروه در اعتراض به عقب افتادن حقوق و به کارگیری پیمانکار جدید در این حوزه مقابل فرمانداری شهرستان دست به تحصن زدند.
این کارگران در گفت و گو با خبرنگار کردپرس به عقب افتادن چندین ماه حقوق خود و وعده دادن بی اثر شهرداری اشاره کردند.
آنان با بیان اینکه 4 ماه حقوق از پیمانکار سابق طلب دارند، عنوان کردند: از خود شهرداری هم که به صورت امانی در این مدت کار می کرده تنها یک بار مساعده گرفته اند و حقوقی را دریافت نداشته اند.
همچنین کارگران با نگرانی از وضعیت آینده شغلی خود، از به کارگیری پیمانکار سابق خدمات شهری شهرداری (شرکتی که در زمان تخلفات شهرداری قروه مورد بحث بود و از این شرکت در سازمان بازرسی چندین شکایت شده) اعتراض داشتند و از شهرداری تقاضا کردند که اجازه برگشت به این پیمانکار داده نشود.
صحبت کارگران این بود که پیمانکار سابق قصد خروج نیروها را دارد و با بی احترامی حتی برخورد می کند و این ابراز نگرانی را داشتند که شغل خود را از دست بدهند.
در این میان نمایندگان شهرداری قروه با حضور در جمع کارگران تحصن کننده، در پاسخ به اعتراض کارگران عنوان کردند: حقوق عقب افتاده در حال تسویه بوده و به نوبت واریز می شود و حتی امروز هم بخشی از حقوق تسویه شده است.
«امیر محمدی» یکی از نمایندگان شهرداری در خصوص اعتراض نسبت به برگشت پیمانکار سابق گفت: شرکتی که در مناقصه برنده شده به نام پیمانکار سابق نیست و او فقط از اعضای این شرکت است و اجازه نظارت مستقیم هم ندارد و شرایط کارگران مورد پذیرش بوده و در قرارداد قید می شود که آن «دو شخص مدنظر کارگران» نظارت کننده نباشند.
او همین طور این قول را داد که پیمانکار جدید اجازه اخراج هیچکدام از کارگران و نیروها را ندارد مگر اینکه خود کارگران تمایل به همکاری نداشته باشند.
«فرهاد احمدی» هم دیگر نماینده شهرداری اعلام کرد که پیمانکار جدید هنوز شروع به کار نکرده و قراردادی هم منعقد نشده و بعد از بستن قرارداد شرایط لازم لحاظ خواهد شد.
این وعده و قول مساعد در حالی بود که درست در حین بیان این مسایل تعدادی از رانندگان خبر از برکناری نیروهای راننده توسط شرکت پیمانکار جدید را دادند. خبری که سخن نمایندگان شهرداری مبنی بر اینکه کسی اخراج نمی شود و یا اینکه پیمانکار هنوز شروع به کار نکرده و قراردادی هم بسته نشده را زیر سؤال می برد!
از طرفی رئیس شورای شهر قروه هم در گفت و گو با خبرنگار کردپرس بیان کرد: هنوز پیمانکاری برای خدمات شهری مورد تأیید شورا قرار نگرفته و هیچ قراردادی هم به شورای شهر نیامده لذا به کارگیری هر پیمانکاری بدون اجازه شورا غیرقانونی است.
این تناقض و این تضاد میان شورا و شهرداری نشانه خوبی ندارد و نیاز است شورای شهر نسبت به این موضوع ورود کند و مسئله کارگران را بررسی نمایند.
در ادامه آنچه کارگران درخواست داشتند این بود که شهرداری باید نسبت به انتخاب پیمانکار و تأیید صلاحیت کاری پیمانکار و پرداخت حق و حقوق شفافیت داشته باشد و روی قول و وعده های خود بماند./
در این باره بیشتر بخوانید:
نظر شما