به گزارش کردپرس، اکبر کرامتی در جلسه ستاد بیمه کشاورزی استان، افزود: این میزان خسارت وارده به زیر بخش های زراعی، باغی، دام و طیور ، تاسیسات و امور زیر بنایی و ادوات کشاورزی بوده است .
کرامتی تصریح کرد: در سال زراعی گذشته، بیش از 2300 میلیارد تومان به اراضی باغی و زراعی و بخش دام و طیورو تاسیسات و امور زیر بنایی و ادوات کشاورزی خسارت وارد شد.
او افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون 41 هزار هکتار از مزارع گندم استان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته است که نیاز است با افزایش اگاهی کشاورزان و اطلاع رسانی توسط رسانه ها با توجه به مهلت بیمه گری 15 روزه تا آخر اذرماه این سطح افزایش یابد.
رییس جهاد کشاورزی استان با تاکید بر انتقال روشها و یافتههای جدید علمی به کشاورزان برای کاهش میزان خسارت وارده به اراضی کشاورزی از طریق برنامههای آموزشی و ترویجی، گفت: همه ساله حوادث غیرمترقبه شامل سیل، تگرگ، خشکسالی، سرمازدگی و سایر موارد خسارات قابل توجهی به بخش کشاورزی وارد میکند که برای کاهش میزان خسارت وارده به کشاورزان بیمه محصولات کشاورزی، مطمئنترین راه برای جبران خسارات حوادث غیر مترقبه است.
او با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزی نیاز است حمایتهای تحت پوشش خود را به صورت فراگیرتر انجام دهد، تصریح کرد: از همه فعالان کشاورزی تقاضا داریم محصولات و تولیدات کشاورزی خود را بیمه کنند تا در صورت خسارت از بیمه و مزایای آن استفاده کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه باید فرهنگسازی بیشتری در میان کشاورزان انجام شود تا بیش از پیش با ضرورت و اهمیت بیمه محصولات آشنا شوند، گفت: امسال شرایط خاصی از لحاظ بارندگی و وضعیت اقلیمی بر استان و کشور حکمفرماست و این مساله لزوم توجه به بیمه محصولات را دوچندان میکند چرا که پرداخت هرگونه خسارت فقط در قالب بیمه کشاورزی امکان پذیر است.
او در ادامه با اشاره به نقش بیمه محصولات کشاورزی در تعدیل ریسک تولیدات کشاورزی، هم بیان کرد: يکي از مهمترين استراتژي هايي که مي تواند در اين امر موثر واقع شود، بيمه محصولات کشاورزي است که به موجب آن محصولات در مقابل خطرات کشاورزي و بيماري هاي نباتي و حوادث غیر مترقبه مورد تضمين قرار مي گيرند و خسارت مالي وارده به کشاورز بيمه گذار تا ميزان مورد تعهد بيمه گر جبران مي شود.
کرامتی تاکید کرد: پیگیری بیمهپذیری محصولات جدید، ترویج و اطلاعرسانی خدمات بیمهای و استفاده از ظرفیت رسانهها برای توسعه فرهنگ بیمه را از جمله مهمترین اقدامات در راستای افزایش پوشش بیمه کشاورزی در استان ذکر کرد.
او اظهار کرد: افزایش اگاهی کشاورزان از تعرفههای بیمه کشاورزی، توجه به معیشت کشاورزان و همخوانی آن با میزان حق بیمه، افزایش همخوانی و هماهنگی میان غرامت پرداختی و میزان خسارات، رفع مشکلات کارگزاران بیمه و توسعه آموزش و اطلاعرسانی از مواردی است که میتواند به توسعه بیمه کشاورزی در استان کمک کند.
نظر شما