به گزارش خبرگزاری کردپرس، طاهر علیمحمدی، سرپرست دانشگاه ایلام در این مراسم تجلیل گفت: آییننامه پژوهشی دانشگاه باید بازنگری شود و باید به سمت و سوی پژوهش های بنیادی حرکت کنیم و سال آینده از پژوهشگر و فناوران حوزه کاربردی تجلیل میشود چرا که یک پژوهشگر حوزه تحقیقات کاربردی، توانسته مشکلات جامعه امروز را برطرف کند و برای هر مسأله راهکار ارائه دهد.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه با توجه به مشکلات موجود جامعه ما، هر قدر پژوهشگران به سمت مطالعات کاربردی گرایش داشته باشند، ارزشمندتر است، تصریح کرد: امسال ۷ میلیارد ریال برای پژوهش در استان در نظر گرفته شده که این مبلغ ناچیز و جوابگو نیاز استان نیست.
علیمحمدی تاکید کرد: رویکرد جدید وزارت علوم تاکید بر پژوهش کاربردی است اما این رویکرد به این معنا نیست که از پژوهش های بنیادی غافل شویم.
علی محمدی سه مزیت مهم پژوهش را ماندگاری و تثبیت علم پژوهشگر، تصحیح نظرات، دیدگاه ها و تضارب آرا و عقاید و منوط بودن توسعه جامعه به پژوهش عنوان کرد و گفت: مبنای توسعه جامعه باید پژوهش های دانشگاهی باشد چرا که پژوهش بر مبنای علم است.
وی بازخورد تحقیقات کاربردی را در جامعه بسیار گسترده عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم از نتایج پژوهش ها در زندگی خود استفاده کنیم، بسیاری از مشکلات کشور حل و فصل خواهد شد.
سرپرست دانشگاه ایلام به دیگر مزیت های پژوهش و استمرار تحقیقات علمی اشاره کرد و نظرات، عقاید و فرضیات در پژوهش مورد بررسی و نقد و مقایسه قرار می گیرد.
علی محمدی تاکید کرد: هر پژوهشگر موفق نیاز است داده های علمی خود را بررسی و اطلاعات و دانش دیگران را مشاهده و مقایسه کند که در اینصورت هم به ماندگاری معلومات خود کمک می کند و هم می تواند دانش خود را افرایش دهد.
نظر شما