به گزارش کردپرس، جلیل جباری، در دیدار با فرماندار پیرانشهر با اشاره به انجام مطالعات باستانشناسی در محدوده سد پیرانشهر بر لزوم حفاظت از آثار مکشوفه در این محدوده و فراهم کردن شرایطی برای بازدید مردم از این آثار تاکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی افزود: با توجه به برخورداری پیرانشهر از طبیعت بکر شامل مناطق جنگلی و چشمهها مانند آبشارهای کانیلوسه، جنگلهای پردانان پردانان روستای تاریخی خرنج، این شهرستان میتواند به قطب گردشگری طبیعتگردی شمالغرب کشور تبدیل شود.
او ادامه داد: اعتبارات فصل گردشگری پیرانشهر بسیار ناچیز بوده که نیاز است در میزان این اعتبارات برای بودجه سال آینده تجدید نظر شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: با توجه به طبیعت بکر و کوهستانی پیرانشهر از فعالان گردشگری برای سرمایهگذاری در ایجاد واحدهای بومگردی در این شهرستان دعوت میشود.
جباری، اظهار کرد: در حال حاضر یک واحد بومگردی در این شهرستان دایر بوده و پنج واحد دیگر در مرحله اخذ مجوز و استعلام قرار دارند. او ادامه داد: هماکنون در پیرانشهر یک هتل 3 ستاره، یک هتل 1 ستاره، یک هتلآپارتمان و دو مهمانپذیر درجه 3 با مجموع 237 تخت اقامتی و 104 اتاق فعال هستند که این نشاندهنده وجود ظرفیتهای بیشمار در این حوزه است.
جباری تاکید کرد: سرمایهگذاری برای توسعه طبیعتگردی در این شهرستان، ایجاد اماکن اقامتی و مجتمعهای تفریحی و گردشگری از دیگر فرصتهای مناسب برای سرمایهگذاری هستند و برای حمایت از سرمایهگذاری در این شهرستان نیاز است روند پاسخگویی به استعلامات سرعت پیدا کرده و بانکها در تامین منابع مالی همکاری لازم را داشته باشند.
خضر کاکدرویشی، فرماندار پیرانشهر نیز در این دیدار برای پیگیری تخصیص اعتبار از محل توازن منطقهای به این شهرستان قول مساعد داد و گفت: برای ایجاد موزه باستانشناسی در این شهرستان پیگیریهای لازم انجام میشود تا با همکاری وزارت نیرو این موزه در پیرانشهر راهاندازی شود.
نظر شما