به گزارش کردپرس، ناصر عتباتی در جلسه بررسی چگونگی بهبود عملکرد فضای رسانهای استان ضمن تبریک روز دانشجو و روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: اهمیت کار فرهنگی و تبیینی در واقعه عظیم کربلا نمایان است، چرا که امام حسین (ع) و یاران باوفایش رستاخیز بزرگ کربلا را رقم زدند ولی بعد از آن بود که قیام و هدف قیام کربلا با فعالیتهای تبیینی و فرهنگی حضرت زینب (س) منعکس و منتقل شد.
عتباتی ادامه داد: رسانه و فضای رسانه ای در جامعه امروز بسیار تأثیرگذار است و در تمام سطوح زندگی افراد و برنامه حاکمیت نقش پر رنگی دارد.
او افزود: هر موضوعی الزامات خاص خود را دارد از جمله مقوله خبر و کار رسانه ای و فرهنگی که باید در مدار قانون باشد، چرا که این رسانه است که به عنوان عیون تک تک افراد جامعه بر عملکردها نظارت و نقد سازنده می کند.
رئیس کل دادگستری استان در ادامه تاکید کرد: باید ارتباط بدنه دستگاها با رسانه های استان تقویت شود و از ظرفیت رسانه ها بیشترین استفاده را کرد و اجازه نداد این فضا تبدیل به فضای مسموم و مخرب شود و این با قاعده مند نمودن و حمایت از کار رسانه ای سالم و سازنده و برخورد با افرادی که فضای جامعه را با نشر اکاذیب و محتواهای ناسالم مسموم می کنند امکان پذیر است.
عتباتی همچنین گفت: بسیاری از اختلافات و آسیبهای اجتماعی را می توان با فرهنگ سازی و ارتقاء دانش اجتماعی و حقوقی از طریق استفاده از ظرفیت رسانه ها بهبود بخشید و باید رسانه ها در ارتقای سطح آگاهی حقوقی جامع پیشگیری از وقوع جرم و بهبود مناسبتهای اجتماعی تلاش کنند.
رئیس شورای قضایی استان در پایان اظهار کرد: در بحث خطرات و تهدیدات فضای مجازی که برای خانوادهها وجود دارد اطلاع رسانی ضروری می باشد و می بایست با برنامه ریزی به سمت و سوی نظارت عمومی و همگانی و قانونی رسانه ها، در جهت افزایش ظرفیت اعتماد مردمی حرکت کرد.
رسانه های ابزاری برای احقاق حق مردم
در ادامه جلسه مجیدی دادستان مرکز استان نیز به نقش رسانه در کمک به احقاق حق اشاره و گفت: امروز یکی از حوزه هایی که رسانه می تواند در آن نقش پر رنگی داشته باشد فعالیت در حوزه قضایی است که می تواند ابزاری برای احقاق حق مردم با آگاه سازی حقوقی آنها باشد.
او افزود: گفتمان رسانه باید گفتمان مبنی بر فرهنگ غنی اسلامی باشد و نباید به امر رسانه سطحی نگریست و می بایست تمام مجموعه های مرتبط و دخیل در امر رسانه به یک مفهوم مشترک برسند و این با مشخص شدن شرح وظایف دستگاهها امکان پذیر است.
در ادامه جلسه هر یک از اعضای حاضر به بیان نکته نظرات و دیدگاههای خود در خصوص موضوع جلسه پرداختند و مقرر شد کارگروهی علمی از اهل فن برای بهبود عملکرد فضای رسانهای استان تشکیل شود و نیز نشستی با فعالان رسانه ای مجوز دار صورت پذیرد تا دغدغه ها و مشکلات و خواسته های این قشر شنیده شود و حسب آن تصمیماتی اتخاذ شود.
نظر شما