اقبال صالحی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگارکرد پرس با اشاره به اهمیت بکار گیری نیروهای بومی آموزش دیده در منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار داشت: اکنون 2 هزار و 780 دانش اموز در هشت هنرستان این شهرستان در رشته های مختلف تحصیل می کنند.
وی منطقه ویژه اقتصادی بانه را فرصتی برای بکارگیری نیروهای آموزش دیده هنرستانی دانست و اضافه کرد: با توجه به اینکه فزونی سهم آموزش های فنی و حرفه ای شهرستان بانه در دوره متوسطه دوم در رتبه نخست استانی قرار گرفته آموزش دانش آموزان این دوره باید در راستای توسعه و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی باشد.
صالحی گفت: آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با منطقه ویژه اقتصادی بانه در توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی نقش بسزایی دارد که باید این آموزش ها کاربردی باید در راستای تامین نیروی انسانی ماهر و با تجربه باشد که با شناسایی ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی می توان نیروی متخصص بومی تربیت کرد.
وی مهمترین دغدغه آموزش و پرورش را فراگیری مهارت عنوان کرد، ادامه داد: آموزش های فنی تقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری دارد افرادی که مهارت های لازم را داشته باشند به آسانی در بازار کار جذب می شوند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه اظهار داشت: هدف ما از آموزش های فنی و حرفه ای ایجاد پیوند مناسب بین این اموزش ها و بازار کار است چراکه هدف آموزش های فنی و حرفه ای تامین نیروی کار ماهر است.
سمینار استانی تاثیر اموزش های هنرستانی در توسعه منطقه ویژه اقتصادی بانه شهرستان روز 28 آذر ماه در سالن اجتماعات هتل هاله با حضور مسوولان استانی برگزار می شود.
نظر شما