به گزارش خبرنگار کردپرس، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش کشور با حضور در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی که روز دوشنبه (15دیماه) با حضور نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرانشهر برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: دنیا و بویژه استکبار جهانی باید سالها تاوان قطره قطره خون شهید حاج قاسم سلیمانی را پس بدهد.
وی با تأکید بر این نکته که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تنها برای سخنرانی برخی از مسئولان در همایش ها و مراسمات نیست، اظهار داشت: سند تحول آموزش و پروش یعنی اینکه بتوانیم مکتب حاج قاسم را به درستی برای نسل های بعدی معرفی کنیم و معلمان و فرهنگیان در این پروسه ی نقش کلیدی را ایفا می کنند و در این راستا سند تحول تنها برای سخنرانی و تشریح جزئیات آن در برنامه های آموزش و پرورش نیست بلکه این سند باید به سمتی حرکت کند که فرهنگ حاج قاسم را تبیین کند تا برای همیشه ماندگار بماند.
احمدی لاشکی در ادامه سخنان خود ضمن اظهار شرمندگی از بازدید فضای مدرسه شین آباد پیرانشهر عنوان کرد: به پاس قدردانی از دانش آموزان دختر شین آباد که در چنین فضای نامناسبی درس خواندند و 8 سال قبل دچار این حادثه دلخراش شدند ادای احترام می کنم و اقرار می کنم که در راستای بهبود سرانه آموزشی شهرستان پیرانشهر وظیفه سنگینی بر دوش ماست که در همین راستا موضوع مدرسه شین آباد جز مصوبات این سفر خواهد بود.
معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش کشور در خصوص فضای آموزشی پیرانشهر هم یادآور شد: وعده های بی عمل و شعارهای پشت تریبون توسط مسئولان در صورتی که به سرانجام خود نرسد کار بیهوده ایست لذا با توجه به اینکه به پایان عمر دولت دوازدهم نزدیک می شویم نباید توقع بی جا در بین مردم ایجاد کرد اما از یک طرف هم معقول نیست که در ماههای باقیمانده از عمر دولت در گوشه ای بنشینیم و کاری نکنیم.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در دولت فعلی هیچ پروژه جدید آموزشی کلنگ زنی نخواهد شد اما چنانچه در شهرستان پروژه ای وجود داشته باشد که توسط خیرین مدرسه ساز در دست اقدام باشد از حمایت کامل وزارت برخوردار خواهد بود.
قائم مقام حقوقی وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت استخدامی و کمبود نیروی انسانی بویژه در آموزش و پرورش پیرانشهر تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در بحث نیروی انسانی با مشکلات خاصی مواجه است که مهمترین آن تغییراتی است که زمینه انتقال نیروهای آموزش و پروش از یک شهرستان به شهرستانی دیگر رخ می دهد.
وی تأکید کرد: در راستای رفع این مشکل و بر اساس مصوبه شورای عالی فرهنگی کشور فرد استخدام شده بر اساس کد منطقه درخواستی استخدام خواهد شد و فرد موظف است تا آخرین سال مأموریت خود در شهرستانی که بر اساس کدی که برای او تعیین شده است انجام وظیفه کند در غیر اینصورت کد استخدامی وی لغو خواهد شد که این روند گام مهمی در زمینه رفع مشکلات نیروی انسانی خواهد بود.
اکثر مدارس شهرستان پیرانشهر تخریبی هستند
کمال حسین پور، نماینده مردم شهرستان های پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم طی سخنانی کوتاه گفت: خدمت به مردم همان آرزویی بود که تمام شهدای انقلاب بویژه سردار حاج قاسم سلیمانی در راه ان جان خودش را فدا کردند لذا اگر می خواهیم شهداء از ما راضی باشند باید به مردم خدمت کنیم.
وی ادامه داد، بنده به جرأت اعلام می کنم که ما در پیرانشهر محروم نیستیم بلکه ما را محروم نگه داشته اند و مشکلات فعلی مردم در این منطقه دلیل بر نبود افراد شایسته و نخبه و کاربلد در منطقه نیست بلکه متأسفانه نبود فضای کافی برای بهره گیری از اندیشه های این افراد که همواره با نگاه های تبعیض آلود همراه بوده است باعث شده تا امروز منطقه ما با محرومیت های کنونی مواجه شود.
نماینده پیرانشهر با اشاره به این نکته که اکثر مدارس شهرستان پیرانشهر تخریبی هستند، اضافه کرد: در بین ۱۷ شهرستان استان در رتبه آخر قرار داریم و متأسفانه این واقعیتی تلخ است که سالها با آن بزرگ شده ایم.
این نماینده مجلس یادآوری کرد: هر کسی مسئولیتی قبول می کند باید در دنیا و آخرت پاسخگو باشد صندلی و پست و مقام زود گذر و رفتنی هستند لذا آنچه می ماند خدمت برای خلق و خداست لذا امیدوارم این سفر و حضور مسئولان رده بالای وزارت آموزش و پرورش نتایج مثبتی را در حداقل در مدت یک ماه آتی برای شهرستان بهمراه داشته باشد.
پیرانشهر دارای آخرین رتبه سرانه آموزشی آذربایجان غربی
سید علی ترابی؛ فرماندار شهرستان پیرانشهر نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی گفت: سردار سلیمانی سرباز مخلص رهبر انقلاب بود و بنا به فرموده ایشان؛ حاج قاسم فرزند اسلام و انقلاب بود، وی درس و تکلیفی برای ما به جای گذاشت که برگرفته از مکتب عاشورا بود.
وی ادامه داد: شهرستان پیرانشهر با دارا بودن ۳۲ هزار دانش آموز بعنوان شهر مرزی با محرومیت های فراوانی همراه است و داشتن آخرین رتبه از نظر سرانه آموزشی در سطح استان شایسته شهری با دارا بودن بیش از پانصد شهید نیست لذا جا دارد که مسئولان وزارت نگاه ویژه ای در خصوص ارتقای سرانه آموزشی به این شهرستان داشته باشند.
نظر شما