به گزارش خبرنگار کردپرس، محلات حاشیه نشین، کم برخوردار بازهم در انتخابات مشارکت بالای خود را نسبت به محلات مرکزی کرمانشاه نشان دادند، ولی ای کاش کاندیداهایی که بیشترین آرا خود را از همین حاشیه نشینان به دست می آوردند، آنان را برای 4 سال فراموش نکنند.
شهرکهای «جعفرآباد»، «دولت آباد»، «شاطرآباد» «ده پهن»، «کیهانشهر» و... معمولا مشارکت بسیار بالایی در انتخابات دارند، چه انتخابات ریاست جمهوری چه مجلس و چه شورا.
با این حال این حاشیه نشینان هرگز مزد این مشارکت را از نمایندگان نگرفته اند و کسانی که روزگاری کوچه به کوچه این محلات را برای جمع آوری رای می گشتند بعد از راهیابی به مجلس این محلات و حاشیه نشینان را به کلی فراموش می کنند.
پتانسیل بالای محله جعفرآباد در انتخابات و مشارکت حداکثری مردم این محله باعث می شود که میانگین شرکت کنندگان در کرمانشاه بالا برود، ولی افسوس که نمایندگانی که توسط همین حاشیه نشینان انتخابات می شوند و بر صندلی سبز بهارستان تکیه می زنند آنان را به کلی فراموش می کنند.
شعبه رای گیری در دبستان «انصار» محله جعفرآباد به حدی شلوغ است که رای دهندگان باید ساعت ها در صف انتظار باشند ولی در محلات مرکزی شهر قضیه بالعکس است و این عوامل اجرایی هستند که منتظر رای دهندگان هستند!!
با این وجود نمایندگان که توسط همین حاشیه نشینان فراموش شده به مجلس راه پیدا می کنند، عملا در طول 4 سال مردمان این محلات را به فراموشی می سپارند که این جفایی بزرگ و نابخشودنی است.
همین توصیف را نماینده هیات نظارت بر انتخابات در شعبه مسجد امام جعفر صادق (ع) در محله جعفرآباد نیز بیان کرد. حسن شیرمحمدی گفت: حضور مردم در این شعبه چشمگیر بوده است.
کریم عزیزی، رییس شعبه مسجد امام جعفر صادق (ع) نیز عنوان کرد: در کمتر از ۲ ساعت نخست رای گیری حدود ۲۰۰ تعرفه انتخاباتی در این شعبه مصرف شده است.
در شعبه مدرسه راهنمایی «بهشت آیین» در شهرک بسیج نیز گرچه صف رای دهندگان طولانی نبود اما در نیم ساعتی که خبرنگاران بودند، فرآیند رایگیری به صورت مستمر ادامه داشت.
به گفته اعظم قمشه، رییس این شعبه برخی از رای دهندگان حتی پیش از ساعت هشت صبح و آغاز رای گیری، در مقابل شعبه به انتظار ایستاده بودند.
صف رای دهندگان در شعبه دبیرستان شهید فریدون تعریف در شهرک کیهانشهر اما به بیش از ۴۰ نفر می رسید، آن هم درست ساعت ۱۲ ظهر که معمولاً شعبه های اخذ رای خلوت هستند.
در بین رای دهندگان از همه قشرها و سنین مختلف بودند اما همراهی کودکان و نونهالان با والدین خود بیش از همه به چشم می آمد.
آقای حسینی یکی از اهالی شهرک کیانشهر که با دخترش برای دادن رای آمده بود، گفت: دخترم را نیز به همراه آورده ام تا مشارکت در آینده خود را یاد بگیرد.
مرد جوان دیگری هم پس از آن که اسامی کاندیداهای موردنظر خود و پدر پیرش را روی برگه رای نوشت، آن را به دختر خردسالش داد تا داخل صندوق رای بیاندازد.
این جوان که خواست نامش بیان نشود، گفت: شرکت در انتخابات یک تکلیف سیاسی و دینی است و اگر ما نسبت به آینده خود ساکت و بی تفاوت باشیم دیگران برای ما تصمیم می گیرند.
نظر شما