به گزارش خبرگزاری کردپرس، عبدالمالک شنبه زاده اظهار کرد: محوطه سازی تنگه بهرام چوبین با اعتبار ۷۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال انجام است.
وی افزود: پروژه زیرساخت تنگه بهرام چوبین با هدف معرفی آثار تاریخی، طبیعی برای سهولت تردد گردشگران و مسافران انجام میشود چراکه هر ساله بیش از هزاران نفر از این منطقه تاریخی و تفریحی دیدن میکنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام ادامه داد: این تنگه باستانی شگفتانگیز در هشت کیلومتری مسیر پلدختر و در دل یکی از درههای کبیرکوه واقع شده که مورخان آن را شکارگاه ییلاقی و بنا به روایاتی مخفیگاه بهرام چوبین یکی از سرداران بنام ایرانی میدانند و بهعنوان یکی از پدیدههای زیبای طبیعی شهرستان دره شهر در بر گیرنده بناهایی است که در نوع خود کم نظیر است.
به گزارش کردپرس، تنگ بهرام چوبین یکی از مهم ترین دره های کم عرض و بسیار مرتفع و استراتژیک در ضلع غربی جاده دره شهر به سمت پل دختر است. این تنگه طبق روایتی مربوط به بهرام چوبین در دوره ساسانی است و علاوه بر زیبایی های طبیعی آثار تاریخی نیز در آن وجود دارد. درون دره و اطراف آن طبیعت فوق العاده ای وجود دارد که هنوز بکر مانده است برخی گفته ها حاکی از این است که روزگاری او در تنگ بهرام چوبین به شکار می پرداخته است.
درباره دژ و تاسیسات نظامی آن گفته می شود که در زمان جنگ و نبرد با خسرو پرویز، بهرام چوبین در این مکان پناه گرفته بود. ساختار طبیعی تنگ بهرام چوبین به نحوی است که دشمن نمی تواند به آسانی وارد آن شود، با دیدن سازه ها مشخص می شود که برای ایمن تر شدن منطقه دیوارهای بر روی صخره ساخته اند و به نظر می رسد سردار ایرانی نظارت خاصی بر روی طراحی آن داشته است.
نظر شما