آزاده عصمت در گفت و گو با خبرنگار کُردپرس می گوید: ویروسی به جامعه ما آمده که می خواهد به ما ضربه بزند اگر بی خیال باشیم موفق می شود اگر هم استرس باشیم باز هم کار خود را می کند بنابراین باید تعادل را برقرار کنیم که توانایی مدیریت رفتار خود را از دست ندهیم.
او اضافه می کند: اما اینکه چگونه می توانیم تعادل را برقرار کنیم واقعیت این است که باید برای این ویروس آمادگی داشته باشیم و سعی کنیم سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم که اگر به آن دچار شدیم ویروس نتواند به علت تنش و اضطراب ما را از پای درآورد.
عصمت ادامه می دهد: در فضای پر التهاب ایجاد شده افرادی که دچار وسواس هستند که حدود 5 درصد افراد جامعه هستند و افراد مضطرب که حدود 10 تا 15 درصد هستند با اطلاعات اشتباه درباره ویروس کرونا از بین می روند.
به گفته این روانشناس، این افراد لازم است در این دوره بیشتر از خود مراقبت کرده و بیشتر با پزشک یا روانشناس خود در ارتباط باشند و از آنها کمک بگیرند.
او معتقد است که برای اینکه گرفتار اطلاعات اشتباه درباره کرونا ویروس و ضربه از آن نشویم لازم است که هرکس هر اطلاعاتی به ما می دهد با دید انتقادی به آن بنگریم و منبع را از کسی که آن اطلاعات را در اختیار ما قرار داده جویا شویم که اگر بدون منبع معتبر باشد بدانیم شایعه است و آن را باور نکنیم.
عصمت تاکید می کند: این دید انتقادی را در خود ایجاد کنیم و اطلاعات را از منابع نامعتبر به راحتی باور نکنیم
این روانشناس همچنین توصیه می کند: در فضای ملتهب ایجاد شده، زندگی معمولی و عادی خود را از دست ندهیم و باید با خواب مناسب، حرکات فیزیکی و جسمی مناسب به جنگ آن برویم اینگونه نباشد که ارتباطات اجتماعی هم به طور کلی قطع شود احوال عزیزانتان را بپرسید اما مراعات کنید.
نظر شما