به گزارش کردپرس، به نقل از ایرنا؛ علیرضا ملامحمدیزاده روز سهشنبه در دهمین شورای اطلاعرسانی آذربایجانغربی طی سال جاری، مشارکت بیش از پیش مردم را خواستار شد و گفت: فرهنگسازی در بین مردم برای رعایت موارد بهداشتی باید از سوی رسانهها و افراد صاحب نفوذ با جدیت بیشتر دنبال شود.
او مصداقی از بیتوجهی مردم نسبت به مسایل بهداشتی را ذکر و اضافه کرد: یکهزار و ۳۰۰ نانوایی در سطح شهرستان ارومیه وجود دارد که ۹۸ درصد از آنها دارای دستگاه پرداخت الکترونیکی است اما برخیها همچنان برای خرید نان با پول نقد اصرار دارند.
فرماندار ارومیه با اشاره به اینکه عدهای از افراد غیربومی در ارومیه به دنبال کرایه خانه در گوشه و کنار این شهرستان هستند، بیان کرد: مردم باید عواقب شیوع بی در و پیکر این ویروس را بدانند و خودشان از اجاره دادن خانههایشان خودداری کنند.
ملامحمدیزاده اضافه کرد: اگر مردم در روزهای باقی مانده تا پایان سال هیچ درآمدی هم کسب نکنند میتوانند به زندگی ادامه دهند و مسوولان نیز به فکر حمایتهای مالی هستند اما اگر تجمعهای مردمی ادامه یابد، ممکن است دوره شیوع بیماری به اندازهای طولانی شود که بعد از عید هم به بستن مغازههایشان مجبور شوند.
وی افزود: به شرکتهای خدماترسان ارومیه اعلام شده است که از صدور فیشهای کاغذی خودداری کنند و حق قطع کردن امتیازها به دلیل بدهی را ندارند.
عواقب شیوع بیماری کرونا نگرانکننده است
رییس کمیته اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی نیز گفت: مردم باید از عواقب شیوع بیماری نگران باشند اما دچار استرس نشوند.
دکتر علی احمد آقاپور به فعالیت آزمایشگاه کرونای استان اشاره کرد و افزود: نتایج آزمایشها هر روز ساعت ۱۸ اعلام میشود و رییس دانشگاه علوم پزشکی در ساعت ۲۰ از طریق صدا و سیمای استان آمار مبتلایان به کرونا را اعلام میکند.
او بیان کرد: آزمایشگاه کرونای آذربایجانغربی در زمان حاضر ظرفیت روزانه ۵۰ نمونه را دارد اما به زودی ظرفیت آن به ۱۵۰ نمونه در روز افزایش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: ما در مورد آمار کرونا با مردم صادق هستیم و مردم نیز باید آمار موثق را از طریق رسانههای رسمی دنبال کنند تا بیهوده دچار استرس نشوند.
تولید محتوا در زمان حاضر باید مبتنی بر تهدید باشد
شفیع بهرامیان، عضو شورای اطلاعرسانی آذربایجانغربی نیز گفت: اکنون در شرایط صعود و بلوغ بحران کرونا قرار داریم و سیاستگذاری رسانههای ارتباط جمعی باید مبتنی بر تهدید باشد تا مردم بی اعتنا نسبت به شیوع این بیماری از عواقب کار خود مطلع شوند.
وی اضافه کرد: خیلیها هنوز باور نکردهاند که چه خطر بزرگی در کمین آنان قرار دارد و این وظیفه رسانههاست که این بخش از مردم را از وجود این خطر مطلع کنند.
وی همچنین مصاحبه با بهبودیافتگان و کادر درمانی مبتلا به این بیماری را پیشنهاد داد و گفت: مصاحبه با این افراد به مردم نشان خواهد داد که خطر کرونا جدی است.
غیربومی ها به دنبال خرید مساکن مهر در ارومیه
یوسف پیربوداقی، رییس خانه مطبوعات آذربایجانغربی نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی امر اطلاعرسانی در خصوص کرونا باید به شبههها پاسخ دهد.
وی با تاکید بر اینکه بیماری کرونا امروزه تبعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی متعددی در سطح جامعه دارد، افزود: خبرهایی به گوش میرسد که برخی از افراد غیربومی به دنبال خرید مساکن مهر در گوشه و کنار شهر هستند.
نظر شما