به گزارش کردپرس، سروه عبدالواحد، رئیس فراکسیون جنبش تغییر (گوران) در دوره قبلی مجلس نمایندگان عراق پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در گفت و گو با خبرگزاری رسمی این کشور (واع) اعلام کرد که مشکل فراکسیون های کردستانی همواره مربوط به دو حزب اصلی اقلیم کردستان یعنی حزب دمکرات (پارتی) و اتحادیه میهنی (یهکیتی) است.
سروه که خواهر شاسوار عبدالواحد، رهبر جنبش نسل نو می باشد و از منتقدان اصلی حاکمیت اتحادیه میهنی در اقلیم کردستان به شمار می آید، در اشاره به نمایندگان دیگر احزاب کردستانی در مجلس عراق اظهار داشت: 15 نماینده کُرد هستند که می توانند به دور از این دو حزب کُردی مذاکره کنند.
این سیاستمدار کُرد عراقی در رابطه با مشکلات میان دولت مرکزی عراق و دولت اقلیم کردستان نیز تصریح کرد: مشکل میان بغداد و اربیل امتیازات و مناصب نیست و این احزاب هستند که به دنبال چنین امتیازاتی می باشند؛ مشکلاتی میان مرکز و اقلیم وجود دارد که سال ها از آن می گذرد اما همچنان حل و فصل نشده است.
سروه عبدالواحد در ادامه نیز ضمن آن که از احزاب کُردستانی درخواست کرد که برای حل و فصل مشکلات، به روش دیگری فکر کنند و مصلحت کشور را در اولویت قرار دهند،ابراز امیدواری کرد که یک دولت غیر جنجال برانگیز به عنوان دولت جدید فدرال عراق رای اعتماد بگیرد و روی کار بیاید.
یادآور می شود که به دنبال استعفای عادل عبدالمهدی از منصب نخست وزیری و تبدیل دولت تحت رهبری وی به دولت اداره امور، برهم صالح، رئیس جمهوری عراق محمد توفیق علاوی را مامور تشکیل دولت جدید فدرال کرد با این حال وی نتوانست ظرف مهلت یک ماهه تعیین شده در قانون اساسی این کشور، برای کابینه پیشنهادی خود از مجلس نمایندگان رای اعتماد بگیرد و در نتیجه آن نیز اوایل هفته گذشته به صورت رسمی، از تصدی منصب نخست وزیری انصراف داد.
به دنبال آن نیز رئیس جمهوری عراق رایزنی های خود برای انتخاب نخست وزیر جدید دولت فدرال ظرف 15 روز را آغاز نمود و در همین راستا نیز اواسط هفته گذشته با عمار حکیم، رهبر جریان ملی حکمه، هادی عامری، رهبر ائتلاف فتح، نوری مالکی، رهبر ائتلاف دولت قانون، حیدر عبادی، رهبر ائتلاف نصر، رائد فهمی، دبیر کمیته مرکزی حزب کمونیست و عبدالحسین موسوی، دبیرکل حزب اسلامی فضیلت به صورت جداگانه دیدار و گفت و گو کرد.
نظر شما