دکتر جلال غفارزاده در گفت و گو با خبرنگار کردپرس افزود: بنا به گزارشات موثق واصله، الكل تقلبي با نام تجاري (پارس الكل) به عنوان اتانول ٩٦ درجه در سطح عرضه پخش شده است كه برابر نظريه آنالیز آزمايشگاه كنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی متانول خالص با درجه 97.1 است.
او ادامه داد: این محلول نه تنها خاصيت ضدعفوني كنندگي ندارد بلکه با جذب از راه پوست باعث كوري و مرگ شده و بسيار سمي و خطرناك است.
غفارزاده تصریح کرد: از همه شهروندان و هم میهنان عزيز تقاضا م يشود جهت حفظ سلامت و ايمني خود از هرگونه خريد و مصرف محصول مذكور اكيداً خودداري نموده و در صورت مشاهده محصول مذكور در سطح مراكز فروش نسبت به اطلاع رساني از طريق شماره تلفن 190 اقدام نمايند تا از سوي كارشناسان معاونت های غذا و دارو نسبت به جمع آوري از سطح عرضه اقدام گردد.
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اشباع تامین انواع محلولهای الکلی ضد عفونی کننده در استان، گفت: این در حالی که در اکثر استانهای کشور کمبود شدید محلولهای مذکور همچنان مشهود است؛ اما در آذربایجان غربی با مدیریت جهادی و اقدامی ضربتی در کمتر از ۲۰ روز به مرحله اشباع رسید و در داروخانه ها به وفور موجود میباشد.
او ادامه داد: با صدور 28 مورد پروانه، واحدهای تولیدی با حداکثر ظرفیت وارد مدار تولید شدند و ظرف ۳۰ روز حدود بیش از ۴۰۰ هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده تولید و توزیع شد.
نظر شما