به گزارش خبرگزاری کُردپرس، ابراهیم قادری اظهار داشت: برقراری تماس از سوی مردم و پاسخگویی کارشناسان بهداشتی از طریق سامانه تلفنی ۴۰۳۰ راهی به سوی ارتقای سواد سلامت و مقابله با کرونا است.
وی با بیان اینکه ۴۰۳۰ یک سامانه تلفنی رایگان جهت مشاوره با کارشناسان و مراقبین سلامت است، افزود: هدف از راه اندازی این سامانه، شناسایی زودرس بیماران مشکوک و کنترل روند اپیدمی ویروس کرونا است.
قادری اضافه کرد: هزار و۵۸۸ مراقب سلامت و۹۸۷ بهورز در تماس از طریق شماره ۴۰۳۰ و پرسیدن سوالاتی درباره وضعیت سلامت افراد را از لحاظ بیماری کرونا ارزیابی کرده و افراد دارای علائم مشکوک را به مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته و در صورت نیاز به بیمارستان های معین برای ادامه روند درمانی ارجاع میدهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: ۱۷ مرکز سلامت شامل ۱۱ مرکز ۱۶ ساعته و ۶ مرکز ۲۴ ساعته آماده غربالگری و پاسخ به سوالات شهروندان هستند.
قادری با بیان اینکه، مراقبین سلامت به صورت روزانه پیگیر افراد ارجاع شده و بیماران مبتلا به کرونا ویروس ترخیص شده از بیمارستان ها بوده و توصیه های بهداشتی و آموزش های لازم را به آنان ارائه می دهند، گفت: مراقبین سلامت از طریق شماره های ثبت شده در سامانه سیب پایگاه های سلامت با مردم تماس خواهند گرفت.
وی تاکید کرد: سامانه salamat.gov.ir برای ارزیابی وضعیت ابتلا به ویروس کرونا طراحی شده است که همگان می توانند با مراجعه و تکمیل سوالات آن از وضعیت سلامتی خود در ارتباط با کرونا مطلع شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: شماره ی ۴۰۳۰ تنها شماره تلفنی مربوط به وزارت بهداشت است و مردم فقط با تماس های گرفته شده از طریق این سامانه همکاری کنند و با ارائه اطلاعات دقیق، کادر درمان و سلامت را برای خدمات رسانی بهتر یاری دهند.
نظر شما