باید تدابیری برای فعالیت برخی کاسبان اندیشیده شود

سرویس کردستان- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: با توجه به شیوع کرونا، طولانی شدن و گسترش آن در کشور و همچنین فشار اقتصادی به اقشار آسیب‌پذیر، نیاز است تدابیری برای فعالیت برخی فعالیت‌های اقتصادی به ویژه کاسبان و دستفروشان اندیشیده شود.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی عصر شنبه در هشتمین جلسه ستاد مقابله با کرونا کردستان اظهار داشت: پیش از آنکه مردم به ویژه اقشار ضعیف بیش از این بخاطر شیوع کرونا و تعطیلی بازار آسیب ببینند، باید زمینه فعالیت برخی اصناف و به ویژه کاسبان و دستفروشان را فراهم کرد.

وی با بیان اینکه باید مکانی برای فعالیت دستفروشان با رعایت فاصله در نطر گرفته شود، اضافه کرد: نیاز است ضمن رعایت موارد بهداشتی، شرایط را به سمت عادی شدن پیش برد و به درآمد و مسائل مردم نیز بیشتر توجه داشت.

نماینده ولی فقیه در کردستان اقدامات انجام شده دستگاه‌های مختلف در بحث مقابله با کرونا را نشان از اهمیت نظام به مساله سلامت مردم عنوان کرد ویادآور شد: همه توان خود را در این حوزه بکار گرفته‌اند و از خیلی از کشورهای دیگر نیز موفق تر عمل کرده‌ایم.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی خواستار آسان‌تر کردن آموزش به مردم در زمینه رعایت موارد بهداشتی شد و تاکید کرد: می‌توان اجازه داد که مشاغل و اصناف که در فضای باز هستند به فعالیت خود ادامه دهند، ضمن اینکه با رعایت مسائل و حفظ فاصله نماز جماعت را برگزار کرد.

وی خواستار جدیت در بحث مراقبت از افراد بهبود یافته و مبتلایان به کرونا شد و افزود: با توجه به اینکه برخی خانواده‌ها امکانات و مکان مناسب را برای نگهداری بیماران بهبود یافته ندارتد، باید این افراد به نقاتگاه‌ها انتقال داده شوند.
نماینده ولی فقیه در کردستان تاکید کرد: مردم ضمن کمک به افراد و اقشار آسیب‌پذیر، آنان را به نهادهای حمایت معرفی کنند و سمن‌ها نیز در این حوزه با جدیت بیشتری وارد عمل شوند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان هم اظهار داشت: از نهم فروردین و همزمان با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی یک هزار و ۳۵ نیروی سپاه با دیکر ارگان‌های مسوول همکاری داشتند.

سردار سیدصادق حسینی به ادامه گندزدایی معابر عمومی در شهرستاهای مختلف استان اشاره و اضافه کرد: برای توزیع ۱۲۰۰ بسته معیشتی و پنج هزار بسته بهداشتی بین نیازمندان برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم گفت: تاکنون ۸۷ هزار لیتر الکل معادل ۲۵۹ هزار بطر وارد استان و توزیع شده و ۳۰ هزار لیتر دیگر نیز موجود است که هنوز توزیع نشده است.

محمد دره‌وزمی به پلمب ۳۵۰ واحد صنفی متخلف اشاره کرد و افزود: به تدریج می‌توان از ۲۰ فروردین به بعد امکان باز شدن و فعالیت بازار و اصناف را فراهم کرد اما بسته ماندن بازارهای سرپوشیده باید همچنان در دستور کار باشد.

کد خبر 258239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha