ساکنان محلات حاشیه ایلام به دفاتر تسهیلگری مراجعه کنند

سرویس ایلام - مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام با بیان اینکه مواجهه با کرونا، تخصصی‌شدن ماموریت سازمان‌های مردم نهاد را بیش از گذشته نمایان‌تر کرد، گفت: خانواده های ساکن در محلات بانبرز، بانبور، سبزی آباد و محله کارخانه نمک شهر ایلام جهت حل مشکلات محله و خانواده می‌توانند به دفاتر تسهیلگری مراجعه نمایند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، عهدیه طهماسبی اظهار کرد: با توجه به اینکه مناطق حاشیه استان از مهم‌ترین مناطق پرخطر بیماری هستند که باید رعایت نکات بهداشتی و ملزومات آن فراهم شود و خوشبختانه باوجود دفاتر تسهیل‌گری خصوصا در مناطق حاشیه شهر ایلام که نسبت به سایر شهرستان‌ها دارای بیشترین مناطق حاشیه‌نشین است اقدامات بسیار خوبی توسط دفاترتسهیلگری و سازمان‌های مردم نهاد وخیرین عزیز صورت گرفته است.

وی گفت: ۴۷۲ سازمان مردم نهاد در بخش‌های مختلف سلامت، خیریه، فرهنگی، محیط زیست و امور اجتماعی، زنان ،جوانان و.... در نقاط مختلف استان ایلام و تعداد 2 فترتسهیلگری در مناطق حاشیه شهرایلام فعال هستند.

مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی دفاترتسهیلگری محقق کردن عدالت اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و دانش شهروندی و رفع معضلات و آسیب های محلات حاشیه نشین است و دفاتر تسهیل‌گری و توسعه محلی آماده خدمات‌رسانی رایگان به ساکنان محلات حاشیه نشین با بهره گیری از کارشناسان حوزه های مختلف خصوصا در راستای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس هستند.

طهماسبی از توزیع سبدهای غذایی در مناطق کم برخوردارتوسط سمن ها وخیرین خبر داد و تصریح کرد: یاریگران هر دولتی در شرایط بحرانی، سمن‌ها یا تشکل های مردم نهادی هستند که به صورت خودجوش و با بهره‌گیری از بضاعت مالی و معنوی خیرین به کمک مردم می‌شتابند و در شیوع بحران کرونا نیز سمن‌های استان با برداشتن سه گام اساسی در مقابله با کرونا ویروس خوب درخشیدند.

طهماسبی گفت: از زمانی که بحث کرونا در استان جدی شد به همه تشکل‌های مردم نهاد در استان فراخوانی مبنی بر جلب همراهی و حمایت آنها در امور پیشگیرانه و مقابله با کرونا ارسال شد و سازمان های مردم نهاد حضور خود را در میدان مبارزه با این بیماری اعلام کرده و با برنامه‌ریزی و گسترده کردن دامنه خدمات خیراندیشانه خود، سه گام اساسی را در اطلاع رسانی، تولید و توزیع اقلام بهداشتی و ملزومات پیشگیری از کرونا در استان برداشته‌اند.

طهماسبی اظهار کرد: تلاش سازمان‌های مردم نهاد و دفاتر تسهیلگری در قالب تولید محتوا مانند ضبط فیلم های یک دقیقه‌ای پیرامون توصیه‌های پزشکی و خودمراقبتی و انتشار آن در فضای مجازی، ترند کردن هشتک‌های مختلف در ارتباط با کرونا در شبکه‌های اجتماعی، تهیه بروشور و کاتالوگ‌های اطلاع رسانی و توزیع آن در اماکن عمومی و فعالیتهایی از این دست باعث شد که جامعه هدف نسبت به موارد بهداشتی و شیوه شیوع و ابتلا اطلاعات کافی به دست آورند.

وی ادامه داد: فعالیتهای موثر و گسترده تشکل‌های مردم نهاد و رسانه‌ها در حوزه اطلاع‌رسانی باعث شده که فضای آرامش و اعتماد نسبت به عوامل و دستگاه‌های بهداشتی و پزشکی در استان حاکم شود و جامعه از آن حالت خوف و هراسی که در ابتدای شیوع بیماری وجود داشت خارج شود.

طهماسبی ادامه داد: محور دوم، فعالیت تشکل‌های مردم نهاد در قالب تامین اقلام بهداشتی است که اقدامات تشکل‌ها در این حوزه در سه بخش تامین، تولید و توزیع تقسیم بندی می‌شود و برخی تشکلهای مردم نهاد به صورت خودجوش نسبت به توزیع ملزومات بهداشتی و پیشگیری از کرونا ویروس مانند دستکش و ماسک یا مواد ضدعفونی کننده در مناطق مختلف اقدام کرده اند.

وی گفت: برخی از سازمان های مردم نهاد اقدام به ضدعفونی کردن اماکن عمومی کرده‌اند به طوری که فعالان این تشکل‌ها در برخی اماکن عمومی حضور یافته و به صورت خودجوش اماکن را با مواد ضد عفونی شست و شو داده‌اند.

کد خبر 258274

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha