به گزارش خبرگزاری کردپرس، «کامران کریمی» اظهار داشت: بارندگی شدید باران و تگرگ در شهرستان باعث خسارت به حدود چهار هزار هکتار از مزارع گندم، جو، کلزا و چغندر قند و باغات این شهرستان شده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان اسلامآبادغرب ادامه داد: عمده خسارت به بخش کشاورزی در بخش حسن آباد و حومه بوده است.
کریمی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: شهرستان اسلام آبادغرب ۱۰۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که ۹۰ هزار هکتار آن دیم و مابقی آبی است.
براساس این گزارش، «جلیل بالایی»؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه نیز با خسارت تگرگ روز گذشته (پنجشنبه) اشاره کرد و گفت: طوفان، تگرگ و باران شدیدی که پنجشنبهشب شاهد آن بودیم به باغات و مزارع کشاورزی شهرستان های کرمانشاه، صحنه، هرسین، گیلانغرب، سرپل ذهاب، سنقر و کلیایی و دالاهو خسارات شدیدی وارد کرد که تاکنون میزان آن مشخص نشده است.

نظر شما