به گزارش خبرگزاری کردپرس، عباس پاپی زاده عنوان کرد: تا قبل از برنامه ششم، ارزش افزودهای به عشایر تعلق نمیگرفت که با پیگیری نمایندگان مجلس دهم خصوصا استاندار کنونی ایلام در فراکسیون عشایر این مهم انجام شد.
وی گفت: آیین نامه ساماندهی عشایران میثاق دستگاههای اجرایی در ارائه خدمات به جامعه عشایر در کشور منشأ تحولات خوبی شده اما میطلبد که مفاد پیشبینی شده در این آیین نامه بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
رییس سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: هر یک نفر عشایر نسبت به سایر افراد جامعه در تولید ناخالص ملی سرانه بالاتری دارد لذا باید خدمات بیشتری به آنها داده شود که به شکل واقعی صورت نمیگیرد.
پاپی زاده به مشکلات تامین آرد، آب، برق، سوخت رسانی و... عشایر اشاره کرد و گفت: از قشر مولد عشایر باید حمایت شود نه اینکه با آنها گرانتر حساب شود.
وی دامدار کارت را یک زیرساخت مناسب دانست و گفت: هزار میلیارد تومان به آن تخصیص داده شده که تا ۱۰ برابر قابل افزایش است.
رییس سازمان امور عشایر ایران در خصوص مشکلات این قشر جهت دریافت تسهیلات گفت: عشایر کوچنده هستند و در حوزه تضامین برای دریافت تسهیلات مشکل دارند و تلاش داریم که مکانیسم اعتباری را جایگزین کرده و اتحادیه عشایری بین بانک، صندوق عشایر و عشایر قرار بگیرد.
پاپی زاده در خصوص درخواست نماینده عشایر استان مبنی بر واگذاری پروژههای زیرساختی عشایر به خود این قشر، اعلام کرد: ما مخالف دادن پروژههای عشایری به افراد بومی منطقه و گروههای جهادی عشایری نیستیم و از استاندار ایلام میخواهیم که این مهم را بررسی کرده و با ساز و کار قانونی این اقدام صورت بگیرد.
نظر شما