تاثیر پخش «نون.خ» با لوکیشن‎های کرمانشاه بر  پیشرفت صنعت گردشگری

سرویس کرمانشاه ـ رئیس هیات مدیره‌ انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه گفت: فرصت پخش سریال «نون.خ» آن هم با لوکیشن های کرمانشاه برای معرفی جاذبه‌های گردشگری این دیار فراهم شده است که می‌تواند در آینده‌ی پیشرفت صنعت گردشگری استان نقش مهمی را بازی کند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، «حمیدرضا کرمی» گفت: چند شبی است فصل دوم سریال تلویزیونی «نون.خ» با تیتراژ آغازین و پایانی قوی بر روی آنتن سیما رفته است. سریالی که در فصل اول با نگاهی هوشمندانه و تابو شکنی پای بسیاری از آواهای به ناحق مغضوب کُردی را به جعبه‌ جادو باز کرد. اما فصل دوم در حالی بر صفحه‌ گیرنده‌ها به نمایش در می‌آید که لوکیشن‌های اصلی آن در استان کرمانشاه فیلمبرداری و بازی شده است.

رئیس هیات مدیره‌ انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه ادامه داد: این سریال در قالب طنز داستان ‌هایی را روایت می‌کند که درون مایه بیشتر آ‌نها بر پایه‌ فرهنگ و سنت‌های کُردی است. این فرصت که با حمایت مسئولین استان برای معرفی جاذبه ‌های گردشگری این دیار فراهم شده است، می‌تواند در آینده‌ پیشرفت صنعت گردشگری استان نقش مهمی را بازی کند.

وی تاکید کرد: جدا از محتوای داستانی سریال که در آینده فضای نقد آن فراهم می‌شود، آنچه شایان توجه است ایجاد بستری برای شناخت تاریخ شگرف و دراز، فرهنگ غنی و پر از تنوع و طبیعت بکر و چشم نواز یکی از پر پتانسیل ‌ترین بخش‌های ایران زمین در پرمخاطب‌ترین رسانه‌ی دیداری کشور است.

کرمی اظهار کرد: خوشبختانه با حمایت اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان این فرصت برای همکاری انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه فراهم شد تا در مرحله ساخت تیتراژ سریال در کنار تیم سازنده قرار گیرد. تیتراژی که نگاه سریع دارد به هر آنچه که یک راهنمای گردشگری می‌تواند در چند دقیقه از استان کرمانشاه برای مخاطب بازگو کند.

رئیس هیأت مدیره‌ انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه بیان کرد: کرمانشاه هر آنچه از تاریخ، فرهنگ و طبیعت را که لازم باشد در گستره‌ جغرافیایی خود جای داده است. گویی آنچه خوبان همه دارند او یکجا دارد. د‌هها هزار سال دیرینگی از نخستین سکونت‌گاهای بشر تا سلسله‌های پادشاهی که یک به یک آمدند و اسب قدرت را در فراخنای این دیار تاختند و مردمانی که هماره داعیه دار فرهنگ و تمدن بودند چه آن زمان که نخستین آواهای بشری در گفتارشان ساطع شد و چه آنگاه که بر خطوط موسیقی رسم الخطی نو انگاشتند و در سماع آمدند تا دنیا را نقشی از عرفان بزنند. کوه‌های ستبر آن رازهای مگو از تیشه‌ی کوه‌کنان در دل نهفته دارد، در خروش آب‌های روان در پهنه‌ی دشت‌هایش چه بسیارند خطوطی که بر نقش رخ یار می‌مانند و در سایه سار درختان استوارش چه بسیار داستان‌های عاشقانه که سینه به سینه نقل نشده است.

کرمی افزود: اما افسوس بسیار که در سایه‌ نا آگاهی این گنجینه‌ بزرگ تاریخ و تمدن برای مشتاقان ناشناخته مانده است و پرده‌ زنگار گرفته‌ بی توجهی سالیان درازیست که این کهن دیار را به حاشیه‌ گمنامی رانده است.

رئیس هیات مدیره‌ انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه اظهار کرد: بی شک سده‌ نو خورشیدی که در آستانه‌ ورود به آن هستیم می‌تواند راه را برای شناخت این نگین ارزشمند گردشگری باز کند. با معرفی درست جاذبه‌های این کهن بوم، دیاری که پتانسیل‌های بیشماری را در دل دارد از خاکستر آتش غفلت برخواهد خواست و همچون سیمرغی شهبال پر پهنه‌ی آسمان خودنمایی خواهد کرد. دیری نخواهد پایید تا این‌بار به نظاره‌ طلوع آفتاب از پهنه‌ی غربی ایران زمین باشیم.

کرمی در پایان سخنان خود گفت: اگر گیرنده‌های تلویزیونی شما در این شب‌ها ساعتی را مهمان استان کرمانشاه بود امید است تا این روایت شما را مجاب کند که در سفر به گاهواره‌ تمدن تعجیل کنید، چشم به راهتان هستیم.

کد خبر 268916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha