توزیع 6 هزار سبد حمایتی و 100 هزار ماسک در بین مددجویان کرمانشاهی

سرویس کرمانشاه ـ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه گفت: طی مدت شیوع کرونا از محل کمک های خیرین 6 هزار سبد حمایتی، 100 هزار ماسک و 40 هزار مواد ضدعفونی کننده میان مددجویان استان کرمانشاه توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، «محسن رخصی» امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اوایل اسفند ماه و همزمان با شیوع "کرونا" تمامی سازمان ها و نهادها به نوعی درگیر بحث مقابله با این بیماری شدند و کمیته امداد نیز که به عنوان حامی خانوارهای نیازمند فعالیت می کند، بر خود لازم دید حضور گسترده ای در بحث مقابله با کرونا داشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان کرمانشاه ادامه داد: از همان روزهای اول شیوع بیماری، ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با کرونا در کمیته امداد استان تشکیل شد و برنامه‌های مختلف حمایتی از مددجویان در مقابله با این بیماری در دستور کار قرار گفت.

رخصی با بیان اینکه بخشی از جامعه مددجویان امداد را بیماران صعب العلاج تشکیل می دهند، گفت: این بیماران بیش از همه در معرض خطرات ابتلا به کرونا هستند، در همین راستا اولویت رسیدگی با این بیماران بود و از محل اعتبارات ابلاغ شده امداد و نیز اعتبارات بنیاد مستضعفان سبدهای بهداشتی برای این افراد تدارک دیده شد.

وی با اشاره به 3300 بیمار صعب العلاج تحت پوشش در استان کرمانشاه، گفت: در ایام شیوع کرونا بیش از یک میلیارد تومان اعتبار میان این افراد توزیع شد و به حساب هر نفر 300 هزار تومان جهت خرید اقلام بهداشتی واریز شد.

رخصی تصریح کرد: با ادامه شیوع و گستردگی بیماری، نیاز مددجویان به اقلام بهداشتی افزایش یافت و در همین راستا دو پویش "نذر سلامت" و "شکرانه سلامت" را راه اندازی کردیم تا بتوانیم از ظرفیت خیرین برای خرید اقلام مورد نیازمددجویان استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از همکاری خوب خیرین در این روزها قدردانی کرد وافزود: با کمک خیرین توانستیم سبدهای مختلف غذایی، بهداشتی و حمایتی تهیه کرده و میان خانوارهای نیازمند توزیع کنیم.

وی افزود: طی مدت شیوع کرونا از محل کمک های خیرین 6 هزار سبد حمایتی، 100 هزار ماسک و 40 هزار مواد ضدعفونی کننده میان مددجویان استان کرمانشاه توزیع شده است.

رخصی اقدام خوب دیگر در جهت حمایت از مددجویان در شرایط شیوع کرونا را تاخیر سه ماهه پرداخت تسهیلات دریافتی آنها عنوان کرد وافزود: مددجویان کمیته امداد هر نوع تسهیلاتی که دریافت کرده باشند، اقساط ماه های اسفند، فروردین و اردیبهشت آنها به تاخیر افتاده و جزو معوقات آنها محسوب نمی‌شود.

وی یادآور شد: مددجویان اقساط این سه ماه را در پایان زمان قسط بندی پرداخت می کنند، به طوری که سه ماه به زمان پرداخت اقساط آنها اضافه می شود و اینطور نیست که تجمیعی اقساط این سه ماه را پرداخت کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه تصریح کرد: اقدام بعدی امداد در بحث مقابله با کرونا غیرحضوری کردن تمامی خدمات امداد بود و مددجویان طی این مدت بصورت تلفنی و یا الکترونیک خدمات دریافت می کردند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر خدمت امداد بصورت الکترونیکی انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری مددجویان نیست و برای دریافت سایر خدمات مددجویان باید تلفنی پیگیر امور باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه کامل‌ترین و جامعترین بانک اطلاعاتی نیازمندان استان در اختیار این نهاد است، گفت: طی مدت شیوع کرونا 22 هزار خانوار آسیب دیده از کرونا شناسایی شدند که تحت پوشش امداد نیستند.

وی افزود: برای حمایت از این خانوارها نیز طی این مدت یک میلیارد و 100 میلیون تومان از طریق بنیاد مستضعفان در اختیار استان قرار گرفته که به هر خانوار یک نفره 150 هزار تومان، خانوار دو نفره 250 هزار تومان، سه نفره 350 هزار تومان، چهارنفره 450 هزار تومان و خانوار پنج نفره به بالا 550 هزار تومان اختصاص داده می‌شود.

رخصی تصریح کرد: توزیع این اعتبارات از ابتدای فروردین ماه شروع شده و هنوز ادامه دارد

رخصی در ادامه از فعالیت خیرانه مددجویان امداد در بحث تولید ماسک خبر داد وافزود: در حال حاضر در 10 نقطه استان کارگاه های تولید ماسک با رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مددجویان امداد در حال فعالیت است.

وی افزود: علاوه بر این کارگاه های کوچک، دو کارگاه هرکدام 40 نفره افتتاح کرده ایم که تولیدات ماسک این کارگاه ها زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی بوده و برای کادر درمان استفاده می شود و نوع پارچه به کار رفته در آن متفاوت از مواد اولیه سایر کارگاه ها است.

رخصی خاطرنشان کرد: در این دوکارگاه روزانه 30 هزار ماسک تولید و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار می گیرد.

کد خبر 269736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha