به گزارش خبرگزاری کُردپرس، سرهنگ علی مجیدی در گفت و گو با خبرنگار کُردپرس، گفت : افرادي که قبل از سن مشموليت ترک تحصيل کرده و يا فارغ التحصيل شده اند، با ورود به سن مشموليت (18 سال تمام)، 6 ماه مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص کنند.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: دانش آموزان، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تحصيلي تعيين شده،مشغول به تحصيل هستند در صورت ترک تحصيل،انصراف،اخراج و يا فراغت از تحصيل،حداکثر به مدت يکسال مهلت معرفي خواهند داشت.
سرهنگ مجیدی تاکید کرد: متعهدين خدمت در نيروهاي مسلح يا دستگاه هاي دولتي که قبل از اتمام تعهد،به هر دليل شرايط ادامه خدمت را ندارند،از تاريخ انصراف از تعهد ،حداکثر به مدت 6 ماه مهلت داشته تا با مراجعه به دفاتر(پليس+10) براي ادامه خدمت دوره ضرورت اقدام کنند.
به گفته وی ، مشمولان داراي معافيت موقت پزشکي يا کفالت،پس از انقضاء مدت اعتبار معافيت موقت مي بايست ظرف مدت يک ماه براي رسيدگي مجدد به وضعيت خدمتي خود به دفاتر مذکور مراجعه کنند.
این مقام انتظامی استان همچنین گفت : مشمولاني که در مهلت تعيين شده وضعيت خدمتي خود را مشخص نکنند وارد غيبت شده و برابر ماده 10 قانون خدمت وظيفه عمومي ، با محروميت هاي اجتماعي از جمله عدم استخدام،عدم امکان دريافت وام ،عدم دريافت مستمري از سازمان هاي دولتي و وابسته و نهادهاي قانوني،عدم صدور پروانه کسب و ... مواجه خواهند شد.
لازم به ذکر است که طبق ماده 58 قانون خدمت وظيفه عمومي،مشمولاني که مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح تا 3 ماه باشد، 90 روز اضافه خدمت و چنانچه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح بيشتر از 3 ماه باشد تا 180 روز اضافه خدمت خواهند داشت. همچنین مشمولاني که مدت غيبت اوليه آنان بيش از يکسال است، علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت، مشمول فراري نيز محسوب شده و به مراجع صالح قضائي معرفي مي شوند.
نظر شما