به گزارش خبرگزاری کُردپرس، آرزو فلاحی با اشاره به اینکه خطر ابتلای به ویروس کرونا هنوز در جامعه ما وجود دارد، اظهار داشت: اگر فعالیت و کسب و کارها شروع شده همه آنها موظف به رعایت دستورالعمل های بهداشتی هستند.
او به اقدامات کارگروه پیشگیری و شناسایی موارد مشکوک کرونا در استان نیز اشاره کرد و گفت: تهیه و پخش ۸۰ هزار پمفلت آموزشی، شرکت ۲ هزار بهورز و مراقب سلامت و پزشک در کنترل کرونا در سیستم بهداشتی و فعالیت شبانه روزی بهورزان و مراقبین سلامت در اجرای طرح غربالگری جمعیت استان از جمله این اقدامات است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان غربالگری و قرنطینه ۲۳ هزار نفر از افراد در تماس با بیماران مبتلا به مدت ۱۴ روز، تعطیلی یک هزار و ۲۶۴ مورد از اماکن صنفی ( آرایشگاه، هتل و مسافرخانه و... و.) و تعطیلی ۵۱۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی را از دیگر اقدامات انجام شده کارگروه پیشگیری از کرونا در کردستان اعلام کرد.
فلاحی یادآور شد: گندزدایی یک هزار و ۴۱۵ مورد آمبولانس انتقال بیماران و اجساد مبتلا با نظارت کارشناسان بهداشت محیط و یک هزار و ۳۱ مورد بازدید از مراکز عرضه قلیان و پلمب ۳۴۶ قلیانسرا از دیگر فعالیتهای انجام شده در دو ماه اخیر است.
وی افزود: هفت هزار و ۷۸۷ مورد بازرسی از اماکن عمومی (شامل مدارس، سرویس های بهداشتی، پمپهای بنزین)، نظارت بر دفن مبتلایان مثبت و بیماران مشکوک به کرونا ویروس توسط کارشناسان بهداشت محیط و ۳۷ هزار و ۱۶۴ مورد نظارت بر مراکز تهیه و طبخ و توزیع مواد غذایی نیز در سطح استان صورت گرفته است.
فلاحی تاکید کرد: گندزدایی معابر و اماکن عمومی، پارک ها و سرویس بهداشتی، غربالگری یک میلیون و ۴۵۹ هزار نفر (۹۱%) جمعیت استان توسط مراقبین سلامت، پیگیری وضعیت ۸۹ درصد از مبتلایان به کرونا و بیماران مشکوک در استان پس از ترخیص از بیمارستان و قرنطینه خانگی توسط مراقبین سلامت هم انجام شد.
او گفت: فعال شدن ۱۱ مرکز ۱۶ ساعته و ۶ مرکز ۲۴ ساعته برای غربالگری بیماری کووید ۱۹ و ارائه پنج هزار و ۴۶ خدمت در مراکز خدمات کرونا (مراکز ۱۶ ساعته) توسط پزشکان و مراقبین سلامت، پیگیری روزانه وضعیت ۲۳ هزار و ۳۵۷ نفر در قرنطینه خانگی توسط مراقبین سلامت و بهورزان و افزایش دو برابری ظرفیت تستینگ بیماری از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت است.
نظر شما