به گزارش کرد پرس، کیومرث حبیبی در جلسه بررسی طرح های گردشگری گردنه صلوات آباد سنندج، گفت: تشکیلات و سازمان اجرایی و همچنین چهارچوب تشکیلاتی این پروژه باید مشخص و نقش سرمایه گذار در این تشکیلات به صورت کامل معین شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در مقیاس ۳ هزار هکتار کار بزرگی است، افزود: قبل از هر کاری باید به واقع بینانه ظرفیت های مختلف استان شامل منابع ملی، نیروی انسانی، ماشین آلات و غیره را بسنجیم و براساس آن برنامه ریزی کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با تاکید براینکه طراحی بوم گرا و طبیعی گرا و سازگار با ساختار منطقه در اجرای این پروژه گردشگری به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: ادبیات بومی و مسائل فرهنگی منطقه در اجرای پروژه باید مدنظر مشاور قرار بگیرد.
جنگل کاری ۷۷۶ هکتار از منطقه گردنه صلوات آباد سنندج
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان نیز در این جلسه از جنگل کاری ۷۷۶ هکتار از منطقه گردنه صلوات آباد خبر داد و بیان کرد: منطقه صلوات آباد به دلیل مجاورت با شهر سنندج دارای ظرفیت بالقوه ای برای اجرای طرح های تفریحی و گردشگری است.
بهزاد شریفی پور با اشاره به اجرای طرح مدیریت جامع منابع طبیعی و گردشگری منطقه صلوات آباد با هدف توسعه فضای سبز در سنندج اشاره کرد و ادامه داد: این طرح با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که در صلوات آباد وجود دارد با مشارکت دستگاه های اجرایی تعریف و اجرا می شود.
وی یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و با اعلام آمادگی سرمایه گذار بخش خصوصی یک طرح گردشگری در مقیاس ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار در این منطقه تعریف و اجرا می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان به سرمایه گذاری ۲۰ میلیون دلاری در این پروژه اشاره کرد و گفت: مراحل مطالعات پروژه گردشگری صلوات آباد سنندج آغاز شده و در سال گذشته چاله کنی درختکاری در ۲۱۷ هکتار از منطقه صلوات آباد انجام شده است.
شریفی پور افزود: سطحی بالغ بر ۴۸۸ هکتار از این منطقه جز مناطق حفاظت شده است که ورود به آن ممکن نیست و برنامه ای جز تثبیت اراضی آن نداریم.
وی از اجرای ۲۲ سازه آبخیزداری سنگی ملاتی در آبراهه های سیلابی در این منطقه خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پروژه می تواند تحول جدی در توسعه و رونق گردشگری را به دنبال داشته باشد.
نظر شما