شهردار شاهو در گفتگو با خبرنگار کردپرس در ادامه عنوان کرد: سیمای زیبای طبیعت شهر شاهو آنچنان که باید به میهمانان اورامانات و گردشگران معرفی نشده است.
وی افزود: شهر شاهو برای پویایی و رونق نیازمند برگزاری مستمر انواع رویدادهای اجتماع محور مبتنی بر فرهنگها و آئینهای سنتی منطقه است.
حسینی ادامه داد: با این رویکرد شهر شاهو به تدریج از کارکرد یک معبر عبور خارج شده و به مقصد گردشگری تبدیل شده و اقتصاد گردشگری آن شکوفا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی توسعهای ابعاد و وجوه گوناگونی دارد در ادامه گفت: بهترین و موثرترین راهکار، برنامه ریزی از پائین به بالاست یعنی اینکه ابتدا با مشارکت و محوریت مردم برنامههای توسعه ای شکل میگیرد و سپس با همکاری مسئولین محلی به اجرا درمی آید.
این کارشناس حوزه گردشگری گفت: جشنواره فرهنگی و ورزشی شاهو نیز بر همین اساس طراحی شد تا بتوانیم ضمن ثبت ملی دو بازی بومی و محلی و ایجاد نشاط و شادی در بین شهروندان، زمینه معرفی شهر را بیش از پیش فراهم نمائیم.
وی اظهار امیدواری کرد بتوان به همین سبک و شیوه ضمن برند سازی ، تقویت و پایداری درآمد شهری، شاهد توسعه همه جانبه شهرشاهو در آینده ای نزدیک باشیم.
نظر شما