بختیار خلیقی در کارگروه تعامل ستادی کاهش مشکلات اکتشافی و معدنی صنعت، معدن و تجارت و محیط زیست، گفت: ۵۰ درصد طلای ایران در زرکوه تولید می شود و این نشان از ظرفیت های ویژه استان در حوزه معدن است.
وی با اشاره به این مطلب که کردستان در خصوص سنگ آهن رتبه پنجم کشوری را دارد، افزود: در حال حاضر در استان ۳۵۶ واحد معدنی و ۱۸ گونه ماده معدنی داریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: ماده های معدنی استان شامل پلی متال آهن طلا بارید، پژوزولان، پوکه، سیلیس، تراورتن، فلدسپات، گرانیت، منگنز، مرمریت مرمر و سایر موارد معدنی است و این امر بیانگر آن است که کردستان پتانسیل خوبی برای امر سرمایه گذاری در حوزه معدن است.
خلیقی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: جلسه امروز برای تعامل بیشتر بین حفاظت محیط زیست و مجموعه صنعت، معدن و تجارت در حوزه معدن است و انتظار می رود خروجی این جلسه مایه خیر و برکت برای استان باشد.
وی افزود: تعامل بین محیط زیست و معدن منجر به ارائه راهکار های مناسبی می شود تا هم معدن استان سرمایه گذار جذب کند و هم محیط زیست دچار کمترین آسیب شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: استفاده بیش از بیش ظرفیت های معدنی استان نیازمند تعامل و هم فکری با محیط زیست است.
این جلسه در پنج مورد با کلیاتی از استان کردستان و مناطق چهار گانه زیست محیطی و شامل آثار ملی طبیعی، مناطق حفاظت شده، پناهگاه حیاط وحش و پارک ملی برگزار شد.
نظر شما