به گزارش کرد پرس، منصور مهرزاد گفت: این مجوزها برای صنعتگران فعال در رشته های رودوزی های سنتی، سفال گری، نازک کاری، البسه محلی، تولیدات چرم، جاجیم بافی، گلیم بافی، کلاش بافی، شال بافی، و قلم زنی صادر شده است.
وی افزود: در حال حاضر ٢٨ هزار و ٣٢١ نفر صنعتگر فعال دارای مجوز در ٤٥ رشته صنایع دستی و افراد بسیار دیگری نیز به صورت سنتی و خودجوش در استان در حوزه صنایع دستی مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: در ادامه سیاست های حمایتی و با هدف مهارت آموزی و توانمندسازی افراد برای ترویج و توسعه این میراث ارزشمند، بیش از ۳ میلیارد و ٥٠٠ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی برای آموزش رایگان علاقه مندان به رشته های مختلف صنایع دستی بومی و محلی کردستان اختصاص یافت.
مهرزاد با اشاره به موفقیت استان در تولید و صادرات صنایع دستی در سال گذشته، ادامه داد: سال گذشته ١٠ میلیارد دلار انواع محصولات صنایع دستی به خارج از کشور از جمله کشورهای عراق به ویژه اقلیم کردستان، ترکیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس، ارمنستان و آذربایجان صادر شده است.
وی یادآور شد: همچنین در راستای حمایت از کارآفرینان و فعالان حوزه صنایع دستی استان، ٢٢ میلیارد و ٥٠٠ میلیون تومان تسهیلات در قالب تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره ١٨ و تبصره ١٦ به متقاضیان پرداخت شد.
نظر شما