به گزارش کردپرس؛ مهدی عبدالمالکی در مراسم افتتاح دوره آسوپارک افزود: هدف آسو سواد هزاره سوم و کمک به انجام یک سری اتفاقات در حوزه تحرک و فعالیت در قالب خاص، و در بحث قدرت و تمرکز و مهارت آموزی در قالب شناختی و غیرشناختی است که نتیجه این فرایند میتواند منجر به سنجش هوش و استعدادیابی شود و مسیر زندگی بچهها را در آینده به درستی رقم زند.
وی پشتکار، مسئولیت پذیری، خود کنترلی و خلاقیت را از جمله فاکتورهای مهم و اثرگذار مهارتهای شناختی عنوان کرد و گفت: در حوزه شناختی در قالب بازی وشکلی دوست داشتنی به حافظه و دامنه تغییر کمک میکند.
عبدالمالکی با اشاره به بهرهگیری از دانش تجربی چندین شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: در این دورهها در قالب سنجش هوشهای چندگانه به صورت غیر مستقیم این مسئله مورد بررسی قرار میگیرد که بچهها دارای چه نوع هوشی بوده و آینده شغلی آنها در چه مسیری قرار بگیرد اثرگذارتر است؟ به عنوان مثال کودکی با هوش منطقی و ریاضی در حوزه مهندسی و علوم کامپیوتر و کودکی با هوش طبیعتگرا در یکی از گرایشهای کشاورزی میتواند موفقتر عمل کند.
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه متاسفانه در دهههای گذشته مشاوره به این معنا وجود نداشت و بسیاری از انتخابها ناخواسته بود تصریح کرد:برای این بچهها دیگر تکراری به جهت این نقص وجود نخواهد داشت .
عبدالمالکی اذعان داشت: نتیجه این فعالیت این خواهد بود که ما نگاهی تک بعدی به تربیت فرزند نداشته و رشد فرزند در قالب یک بسته کامل در حوزههای عاطفی، روحی، فکری، اجتماعی و جسمانی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی یادآور شد: ما این بچهها را به هیچ عنوان رها نمیکنیم و با یک پروفایل آموزشی مسیری را برای آنها هموار خواهیم کرد که آینده آنها به بهترین شکل ممکن رقم بخورد.
نظر شما